Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

awb nelsson sanchez jakobs

torriera gedson

rachica rafa BAY

icardi​

geçmiş transfer dönemlerinde yaşanan ince kırılmalar yüzünden yukarıda çok rahat oluşturabileceğimiz bu kadroyu kaçırdık elimizden resmen.

gedson - gs eşofmanıyla story atıyordu bu adam. bildiğin ALMADIK.
raşit - son ana kadar bizden haber bekledi, ALMADIK.
rafa - tr'de bjk'ye kadar düşecek bu adamı, adam gibi bir yönetici, CL oynayacak gs'a banko alırdı. İLGİLENMEDİLER BİLE.
awb - sara'ya 18 m euro, jelert'e 9+2 m euro verenler, takımdan ayrılacağı KESİN olan bu adamı bir şekilde ikna edip, benzer maliyetlere çok rahat bitirebilirdi.

bir de üstüne üstlük, kerem gibi, zaha gibi tabela potansiyeli çok yüksek oyuncuları, transfer döneminin son haftasında YOK PAHASINA elden çıkardılar.

takımda düşünmediğimiz, göndermek istediğimiz oyuncuların çoğunun maaşlarını bile biz ödüyoruz.

resmen ikinci bir avrupa kupası başarısının önünü BİLEREK kestiler. inanılır gibi değil.

bu sadece basit bir transfer dönemi başarısızlığı değildir bu yaşadığımız.

öyle şeyler yaşadık ki son 3 ayda, resmen sonu kupa ile bile bitebilecek, majör bir avrupa başarısının da önünü kestiler.

3 ay önce neredeydik, şimdi neredeyiz.

Jelert'e 9 milyon verirsen Zalewski'yi almak için 10-15 milyon euro isterler.

Zurhan Ban Ferzi: "O gelirse var ya, yer yerinden oynar."

Yine bugun ne sacmalayacak onu bekliyorum.

Alper ; rica ediyorum bu herif , nevzat , rodop , yakup vs. kolpaları tweet paylaşımları haberleri yasaklansın artık , taraftarlara sinir uçları oynuyorlar kandırıyorlar.

Bu herifler nasıl bu işin ekmeğini yiyorlar ben hayret ediyorum.

Alper ; rica ediyorum bu herif , nevzat , rodop , yakup vs. kolpaları tweet paylaşımları haberleri yasaklansın artık , taraftarlara sinir uçları oynuyorlar kandırıyorlar.

Bu herifler nasıl bu işin ekmeğini yiyorlar ben hayret ediyorum.
Zaten bunlar komedyen. Guldurup eglensinler diye para aliyorlar bu meslekten.

Biz ne yaşıyoruz yine. Her transfer döneminin sonları benzer geçiyordu ama bu seneki başka bir seviye. Bu kez alamadıkları gibi elimizdekileri de sattılar.

Jelert fazla gömülüyor çocuk daha 21ine yeni girmiş, hiç bilmediği bir ülkeye, bambaşka bir kültüre gelmiş gelir gelmez ortalığı dağıtmasını beklemiyordunuz herhalde? Uyum süreci uzun sürebilir, bu sezon çok katkı vermeyebilir ama uzun vaadede kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

muslera

awb nelsson sanchez jakobs

torriera gedson

rachica rafa BAY

icardi​

geçmiş transfer dönemlerinde yaşanan ince kırılmalar yüzünden yukarıda çok rahat oluşturabileceğimiz bu kadroyu kaçırdık elimizden resmen.

gedson - gs eşofmanıyla story atıyordu bu adam. bildiğin ALMADIK.
raşit - son ana kadar bizden haber bekledi, ALMADIK.
rafa - tr'de bjk'ye kadar düşecek bu adamı, adam gibi bir yönetici, CL oynayacak gs'a banko alırdı. İLGİLENMEDİLER BİLE.
awb - sara'ya 18 m euro, jelert'e 9+2 m euro verenler, takımdan ayrılacağı KESİN olan bu adamı bir şekilde ikna edip, benzer maliyetlere çok rahat bitirebilirdi.

bir de üstüne üstlük, kerem gibi, zaha gibi tabela potansiyeli çok yüksek oyuncuları, transfer döneminin son haftasında YOK PAHASINA elden çıkardılar.

takımda düşünmediğimiz, göndermek istediğimiz oyuncuların çoğunun maaşlarını bile biz ödüyoruz.

resmen ikinci bir avrupa kupası başarısının önünü BİLEREK kestiler. inanılır gibi değil.

Raşit hariç çok iyi takım ..O kadar bos para harcadık ki sağ kanada uber bir transfer yapacak para kalırdı rahatlıkla

Jelert fazla gömülüyor çocuk daha 21ine yeni girmiş, hiç bilmediği bir ülkeye, bambaşka bir kültüre gelmiş gelir gelmez ortalığı dağıtmasını beklemiyordunuz herhalde? Uyum süreci uzun sürebilir, bu sezon çok katkı vermeyebilir ama uzun vaadede kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

Jelertin gomulmesinin sebebi 9+2 bonservis verilmesi bu tarz adamları 5-6ya alırsak mantıklı olur.. Üstelik bizim ligin büyük cogunlugu fiziksel mücadeleyle geçiyor bizim acimizdan da çok doğru bir isim değil maalesef belki hollanda ligine gitse daha rahat oynardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt