- 31 Ağustos 2021
- 54.723
- 39.866
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri Romayla son görüşmeyi yapacakmis diğeri oyuncuyla gorusecekmis diğeri de ilk defa yurt dışına gidiyormuş gezmek istemiş.3 kişi niye ben onu anlamadım bir olur hadi iki olur, üç kişi nedir, iyice gezmeden gelmeyin romayı.
Bence rabiot gelecekUçak bi iniyormuş rabiot goretzka fabian alın diyormuş dursun siz 1 istediniz ben üç getirdim![]()
Zalewski, Keremden iyimidir?
O zaman forum olarak yenilik seviciyiz hocam , Keremden iyisi gerekirdiEvet 150 maç 2 golü var
Farklı özellikte oyuncular Zalewski takım oyuncusu defansif açıdan da katkı sağlar pres yapar Kerem daha skor odaklı oyuncu takım oyunun da daha zayıf.Zalewski, Keremden iyimidir?
Gardi zaten orada görüşmeyi son noktaya getiren adamdır aynı Osmihen'de olduğu gibi bunlar gidiyorsa artık son evrak işleri imza falan içindir herhalde. Gardi'nin sekreteri görevini görüyorlar diyebiliriz aslında.Gardi uçuyor mu ona bakılsın yoksa hiç gerek yok heyecanlanmaya
gelmesin o tipini s......evdiğimBence rabiot gelecek
Ne dersin
Üç kişi ancak bir adamın yaptığı işi yapabiliyor sanırım!Zalewskiyi ancak 3 kişi ikna ederiz diyemi düşündüler acaba.
Onu bende biliyorum, 12 milyona satıyorsan Keremi daha iyisini almak zorundasın, umarım daha iyi olur adımızaFarklı özellikte oyuncular Zalewski takım oyuncusu defansif açıdan da katkı sağlar pres yapar Kerem daha skor odaklı oyuncu takım oyunun da daha zayıf.