Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725989637122.webp

Sara zalewski jelert jakobs iyi cikarsa hic fena degiliz sanki ya.. lider oyuncular da var 3 sene onceki sey basimiza gelmez

Ulan gs..

Sara zalewski jelert jakobs iyi cikarsa hic fena degiliz sanki ya.. lider oyuncular da var 3 sene onceki sey basimiza gelmez

Ulan gs..
O halde şampiyonluk savaşında stres dolu bir sezon bizi bekliyor. 8.olmalık futbolumuzu rahat rahat izleyecektik ne güzel.

2 yıl sonra ayrılabileceğine dair opsiyon derken serbest kalma maddesinden bahsediyorlardır herhalde.

Yani herhalde serbest kalma bonservis bedelidir ve umarım bize kar ettiren cinsten bir maddedir. Aldığımız fiyata aynen gönderme gibi değildir.

Jelert’e 10
Jalewski’ye 10
Jakobs’a 10
Sara’ya 20

50 milyon para sıktık ortada net bir isim yok. Oturup dua edeceğiz inşallah iyi oynarlar diye. Bana kalırsa hepsi de kazık. İstisnasız hem de.

İşin kötü yanı bu kadar para harcadık hâlâ takım bir şeye benzemedi. Dursun ölse gram üzülmem heralde. İnsanlıktan çıkarmak tam olarak böyle bir şey işte. Ben bu rezilliğe daha fazla katlanamıyorum. Artık takip etmeyeceğim diyorum ama yine kendimi burada buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt