Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.905
- 39.923
- 3.293
Ben o ben değilim
He ya pardon geçen de aynı muhabbet olmuştu ama artık eski ismin gözükmüyor ondan karıştırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben o ben değilim
Çok canım sıkılıyor, keşke kimsenin duymadığı bi bomba patlasa şimdi
Çok kral biri ya, almanya tarihinin en önemli topcularindan biri, Gs manyağı. Keşke daha iyi bir takimda oynasa idi.
mülayim abi gibi biri lazım bonba patlatmak içinÇok canım sıkılıyor, keşke kimsenin duymadığı bi bomba patlasa şimdi
Yanlış zamanda gelen oyunculardan.Çok kral biri ya, almanya tarihinin en önemli topcularindan biri, Gs manyağı. Keşke daha iyi bir takimda oynasa idi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur olur alırlar küfür yememek için bir orta saha.Oyle bi durum yok gibi sanki yigidom
O halde şampiyonluk savaşında stres dolu bir sezon bizi bekliyor. 8.olmalık futbolumuzu rahat rahat izleyecektik ne güzel.Sara zalewski jelert jakobs iyi cikarsa hic fena degiliz sanki ya.. lider oyuncular da var 3 sene onceki sey basimiza gelmez
Ulan gs..
Offf harbiden yaO halde şampiyonluk savaşında stres dolu bir sezon bizi bekliyor. 8.olmalık futbolumuzu rahat rahat izleyecektik ne güzel.
3 lu oynamayacagiz bence çünkü toreira yanına sara olmasın istiyoruz bakalım.nasil olacak hayırlısı. Bennkendi adına doğru bulmuyorum hayırlısı bakalimIcardi gelince 3lu oynicaz ya denilene göre. Takim 3luyu oynayarak ögrenmesi alismasi lazim ya
Sara zalewski jelert jakobs iyi cikarsa hic fena degiliz sanki ya.. lider oyuncular da var 3 sene onceki sey basimiza gelmez
Ulan gs..
2 yıl sonra ayrılabileceğine dair opsiyon derken serbest kalma maddesinden bahsediyorlardır herhalde.
Oyuncu TR'yi istemiyormuş.Nedense Ebimbe'den ses gelmez oldu.