Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
jorginhonun gs'deki kaos futbolu içersinde ve tr liginin patates tarlası zeminlerinde bjk pjanic olmaması için hiçbir sebep yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş yakalamışsınHristiyanliga gecince 10 kg vermis cocuk
Yok oyuncu iyi oyuncu ben beğeniyorum zaten potansiyelli baya iyi olacağını düşünüyorum fizik olarak biraz daha gelişirse dahada iyi olur düşüncesindeyimTabi lazim
Özelikle gecen sene clde citye falan karsi yardirirken lazim olabilirdi
Oyuncumu kaldi gitsinHala yok mu gelen giden
Anlaşılan bu sene bjkliyiz
Bilmiyordum thxsil. yasaklı kaynak
Daha ne kadar gelisebilir fizik olarak? CL macinda dünyanin en iyi takimina karsi fizigle ezilmemisken?Yok oyuncu iyi oyuncu ben beğeniyorum zaten potansiyelli baya iyi olacağını düşünüyorum fizik olarak biraz daha gelişirse dahada iyi olur düşüncesindeyim
Perşembe gecesi bitiyor.Tamam işte abi yanlis bilgi var
Persembe aksami diyordunuz
Cuma aksami bence
Tamamen dogru yorum ama hoca da hakliHoca ortasahaya 3. adamı koymak yerine, herkesi küstürüp takımı değiştirdi
Bunu da kamptan sonra, CL’den elendikten sonra, transferin kapanmasına az süre kala yaptı
Şimdi elimizde hiçbir sistemi tam oynayamayacak bir oyuncu topluluğu var
Tebrikler valla
Abi millet kafasına bi siyahi yırtıcı orta saha kalıbı sokmuş, bunun dışındakilere burun kıvırıyor, jorginho dediğin adam muazzam olur. Hele 3 5 2 oynayacaksan daha iyisi olamaz, Arsenal bırakmaz bu adamıJorginhonun olusu bu ligte is yapar millet joa mario alip seviniyor jorginho ya burun kiviriyorsunuz