Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jorginhonun gs'deki kaos futbolu içersinde ve tr liginin patates tarlası zeminlerinde bjk pjanic olmaması için hiçbir sebep yok.

50 milyon euro harcadık kurduğumuz kadronun temel taşları yine eskiler olursa çok küfür ederim. Osimheni ayırıyorum o kiralık ama bonservisle aldığımız oyunculardan bir tane yıldız oyuncu yok, düz oyuncular ama hepsi takım oyuncusu. İyi bir takımda hepsi işleyen bir parça olur. Ama bixim gibi çorba kadroda kaos futbolunda bunlara kanser oluruz gibi geliyor bana. Okan hoca iyi uyumlu bir kadro kurabilirmi emin değilim. Maçı kurtaracak adamlar yine Merteens, Icardi, Barış, Ziyech e o zaman bu kadar boku biz niye yedik demeyiz umarım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize torriera'nın yanına, karamürselli deli hamdi gibi bir orta saha lazımdı.

ısrarla almadık.

Hoca ortasahaya 3. adamı koymak yerine, herkesi küstürüp takımı değiştirdi
Bunu da kamptan sonra, CL’den elendikten sonra, transferin kapanmasına az süre kala yaptı
Şimdi elimizde hiçbir sistemi tam oynayamayacak bir oyuncu topluluğu var
Tebrikler valla

Jorginho kendi başına iyi bir oyuncu da bizim aradığımız en azından benim dünyamda :D top süren ve çalan orta saha profili ile alakası yok, oyunu açar, güzel uzun ve kısa pas atar, denk getirirse yapıştırır ancak tempo filan hak getire kısacası hiçbir derdimize deva olmaz.

Hoca ortasahaya 3. adamı koymak yerine, herkesi küstürüp takımı değiştirdi
Bunu da kamptan sonra, CL’den elendikten sonra, transferin kapanmasına az süre kala yaptı
Şimdi elimizde hiçbir sistemi tam oynayamayacak bir oyuncu topluluğu var
Tebrikler valla
Tamamen dogru yorum ama hoca da hakli
12. kisiylemi oynasaydi ne istiyorsunuz ?

Jorginhonun olusu bu ligte is yapar millet joa mario alip seviniyor jorginho ya burun kiviriyorsunuz
Abi millet kafasına bi siyahi yırtıcı orta saha kalıbı sokmuş, bunun dışındakilere burun kıvırıyor, jorginho dediğin adam muazzam olur. Hele 3 5 2 oynayacaksan daha iyisi olamaz, Arsenal bırakmaz bu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt