Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.188
- 24.210
- 3.093
Son saatler onyekuru gelir kapatırız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene ligde 1 dakika bile şans bulmamış olması sebebiyle beni bu konuda kıllandıran bir durum var. Peşine yabancı sınırı 15 isteniyor haberlerini mantığa oturtamıyorum bu sebeple bu konuda kafamda şüpheler dönüyor. Transfer sezonu bitince tamamen bu anlaşılır gibi çünkü hala devam ettiği içn tffnin müthiş sistemine göre 1 aylık oyuncu alıp tescil ettirebilirsin sonra uza diyebilirsin.
Adamlar en sonunda kesin liste bildir diyor. Sorsan ilk çıktığında eskiler gitmeden yeni yabancı eklenemeyecekti.
Bencede nekadar para varsa güclü bi orta sahaya harcasinlar.Bek eksiğimiz yok.
Üçlü falan oynayamaz ve oynatamaz Okan.
Gidip adam gibi Kerem tipi kanat ve orta saha alacağımıza Zalewski falan kovalıyoruz.
Jakobs ne oldu. Ondan stoper olmaz.
bjk maçına kadar takımın yeterli olduğunu düşünüyorlardıYok böyle bir şey ya. Yönetim ve Okan resmen geleceğimizi çaldılar
Ilk cümlen doğruysa futboldan anlamıyorlarbjk maçına kadar takımın yeterli olduğunu düşünüyorlardı
bjk'ye karşı dağılınca kalan kısa sürede her şeyi değiştirmeye karar verdik. cl'den elenince paradan da olduk. şimdi elde ne kaldıysa basıyorlar topçulara.