Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 3 tane random bulduğum şey. Daha çok bulurdum elbet ama olsun. Bu satılmışlara prim vermeyin

Ekli dosyalar

• IMG-20240911-WA0002.webp
    IMG-20240911-WA0002.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20240911-WA0001.webp
    IMG-20240911-WA0001.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20240911-WA0000.webp
    IMG-20240911-WA0000.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 100
Onyedika'yı şu ara almak için ederinden biraz fazla basarsın anlarım. Hem kendini belli oranda ispatlamış bir oyuncu, hem de 3 sene daha sözleşmesi var.

Sözleşmesinin son yılında olan, Roma'da şu ana kadar sadece rotasyon oyuncusu olabilmiş bir adama ederinin üstünde para verip getirmek saçmalık olur.

Jakobs/Jelert/Berkan sol kanat beki olur, hatta uçuk alternatif isimler saymaya devam edilebilir, sol stoperde de Abdülkerim oynar. En elzem mevkimiz sol kanat beki değil yani bence zaten...

Zalewski'yi bırakın, gidin Onyedika veya başka bir düzgün tempolu orta sahaya gerekirse 20'ye yakın bir şeyler verin alın gelin... Bu tatsız transfer sezonu da bitsin...

Bek eksiğin var ortasaha eksiğin var hadi sezon öncesi bir planlama yapılamadı seçimi öne sürdün ama sonrasında yaklaşık 3 ay vardı önünde taraftardan kombine bekliyorsun stad dolsun istiyorsun gs store da 1 milyon hedef koyuyorsun formaya ama icraat yok acilen ilk genel kurulda gitmeliler daha fazla zarar vermeden

Bu sene ligde 1 dakika bile şans bulmamış olması sebebiyle beni bu konuda kıllandıran bir durum var. Peşine yabancı sınırı 15 isteniyor haberlerini mantığa oturtamıyorum bu sebeple bu konuda kafamda şüpheler dönüyor. Transfer sezonu bitince tamamen bu anlaşılır gibi çünkü hala devam ettiği içn tffnin müthiş sistemine göre 1 aylık oyuncu alıp tescil ettirebilirsin sonra uza diyebilirsin.
Adamlar en sonunda kesin liste bildir diyor. Sorsan ilk çıktığında eskiler gitmeden yeni yabancı eklenemeyecekti.

Niye Can Keleş'in statüsünden şüphe ettin ki? Yani adam sonuçta Türk, başka milli takımda falan da oynamamış. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi geldi. Hazırlık maçlarında aşırı kötü oynadı falan diyorlardı bu arada, belki ondan oynamıyordur.

Bek eksiğimiz yok.

Üçlü falan oynayamaz ve oynatamaz Okan.

Gidip adam gibi Kerem tipi kanat ve orta saha alacağımıza Zalewski falan kovalıyoruz.

Jakobs ne oldu. Ondan stoper olmaz.

Muhtemelen derbilerdeki üstünlük durumumuz önümüzdeki 2-3 senede yerle bir olmuş olacak. Yine o kabus gibi günler gelecek gibi

sağ bek jelert yedeği kaan, sol bek jakobs yedeği berkan :d
kulübede bek orjinli topçu yok.

Bu yönetim annemlerin 3 senedir floryada satılık olan evini bile alamaz

Yaz boyunca Avrupa Kupası, Şampiyonlar Ligi bahanesi, fırsat transferi herzeleriyle 3-3,5 ay boyunca taraftarı ti'ye alır gibi oyalamaları, yüklü para harcamalarına rağmen kadronun içini boşaltmaları, koca camiaya şimdiden hedefsiz bir sezon algısı uyandırdıkları için bu yönetime tez vakitte ibret-i alem için unutamayacakları şekilde el çektirilmelidir.

Yok böyle bir şey ya. Yönetim ve Okan resmen geleceğimizi çaldılar
bjk maçına kadar takımın yeterli olduğunu düşünüyorlardı

bjk'ye karşı dağılınca kalan kısa sürede her şeyi değiştirmeye karar verdik. cl'den elenince paradan da olduk. şimdi elde ne kaldıysa basıyorlar topçulara.

bjk maçına kadar takımın yeterli olduğunu düşünüyorlardı

bjk'ye karşı dağılınca kalan kısa sürede her şeyi değiştirmeye karar verdik. cl'den elenince paradan da olduk. şimdi elde ne kaldıysa basıyorlar topçulara.
Ilk cümlen doğruysa futboldan anlamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt