Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kurtuluş reçetesi belli. Halka açık kurulum yapmak Dortmund gibi, üyelik sistemi getirip.

Başkan seçimlerde bütün üyelere seçme hakkı olsun.
Türk futbolunun tek kurtuluşu kulüplerin yabancı sermayeye satılması hocam. Başka bir yol yok, bu kafayla Avrupa’da başarı ortalama 15 senede bir geliyor.

Zalewskiiiiiiii nerdeeee

Olmazsa olmaz transfer!
Banane gerekirse 5, 10, 15 verip alsınlar. Babamın parası değil ya; muhasebecinde değilim - Güzel bir futbol takımı izlemek istiyorum.

Transfer gelmezse, Şampiyonluk baya zora girer.
Zale ile en azından 352 sistemini çok güzelce oynarız.
Jacobs iyi çıkmasa (4lü oynarsak) Zale oynar. Sonuçta Sol bek mevkisinden hiç yüzümüz gülmedi.

Yanliz zalewski tam 3-5-2 sistem oyuncumus roma taraftara göre mourinho altinda iyi oynamis

Zalewski transferinde sona yaklaşan yönetim, Junior Dina Ebimbe’yi almaktan ise vazgeçti. [Mehmet Özcan / Sabah]

Merkeze sağlam bir takviye yapılmazsa dörtlü defans oynayamaz bu takım; 4-2-3-1 gibi 4-4-2 de sakat. Bir tek Kaan-Torreira ile olabilir ki onu da Kaan formda olsa bile Hoca tercih etmiyor.

Kimi daha çok istersiniz?

Ebimbe VS Onyedika
1726045277289.webp

Ekli dosyayı görüntüle 261617
Ferdinin istatistikler. Aynı oyunu oynuyor maç içinde çok efektif ama skora yansımıyor onu yansıtacak 2 tane süperstar var takımda. Bence oyunumuzu güçlendirecek orta saha özellikli bir bek. O yüzden ben baya istiyorum.
Transfermarkt'ta alınan penaltılar da asist yazılıyor. O yüzden asist istatistikleri tartışmaya açık.

Zalewski Avrupa maçlarında özellikle iş yapar.

Lig için 3-5-2'nin çok müthiş olacağını düşünmüyorum nedense.

Ama çocuğun kesinlikle yeteneği var.

Karar vermede bence çok olgun değil.

Orası önemli o yüzden sol forvet olacak oyuncu değil defansif aksiyonlar, teknik beceri olarak vaat ettikleri ile tam bir sol kanat ya da kanat beki denebilir.

Ferdi'de aşırı istatistik katkısı sunmuyordu mesela ama oyun içi katkısı yüksekti.

Ekli dosyayı görüntüle 261617
Ferdinin istatistikler. Aynı oyunu oynuyor maç içinde çok efektif ama skora yansımıyor onu yansıtacak 2 tane süperstar var takımda. Bence oyunumuzu güçlendirecek orta saha özellikli bir bek. O yüzden ben baya istiyorum.
3 gol (3'ü de pendikspor'a karşı galiba:d)
5 asist dediği de 2 tane 30'ar metreden şut ile atılan golde tesadüf eseri şutu vuran oyuncuya son pası vermiş. bence o tarz gollerde asist sayılmamalı. stats olarak çok yanıltıcı duruyor geriye dönüp bakınca.

Zalewski bu akşam uçakla getirilir. Orta saha son saatlere kalır gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt