Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Max Wöber hamlesi de bekliyom ben.Hem sol bek hem sol stoper oynayabilen birisi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her şerde bir hayır vardır. dur bakalım kafaya oturuyor 3-5-2. Belkide baya iyi top oynarız zira diğer türlü sıfır futbol izliyorduk.Beni asıl üzen şey sene başı 3 5 2 nin esamesi okunmazken savrula savrula 3 5 2 için kadro yapmaya çalışılıyor şuan. Eylül sonu gelcek adam direk 11 oyuncusu olacak. Trajikomik.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haluk Yürekli : “Galatasaray, Onyedıka’yı istiyor.” (343)
Fb geçen sezonun 2. yarısı Kent'i Avrupa'ya yazıp lige yazamadı. Bir şey olmazPeki yusuf bildirelmese kadroda genede 15 topcu olmus olmuyormu? Fazla yabanci bulundurmanin cezasi yokmu?
Asla TR ye gelmez 8 sene falan.Max Wöber hamlesi de bekliyom ben.Hem sol bek hem sol stoper oynayabilen birisi..
üstad ben oral sever'i özledimFb geçen sezonun 2. yarısı Kent'i Avrupa'ya yazıp lige yazamadı. Bir şey olmaz
Burada bizim yönetme kızınca o başlığı deşarj olarak kullanıyor olabilirler.Mou ile ilgili açılan başlıklar garip bir şekilde ilgi görüyor herkes sövüyor, bizim taraftar kitlesi mouyu geçmişte hiç takip etmemiş anlasilan ki adamın tavrı bize özel sanıyorlar
Kanat almışız.
bizim taraftar sevmediği kısımda fener tarafındakini övme + orda her şey 4 4lük bizde çöplük deşarj konusu olarak açılmış gibi duruyor.Mou ile ilgili açılan başlıklar garip bir şekilde ilgi görüyor herkes sövüyor, bizim taraftar kitlesi mouyu geçmişte hiç takip etmemiş anlasilan ki adamın tavrı bize özel sanıyorlar