Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.474
- 2.223
Sizce Torreira'nın yanına bir 6 numara mı lazım, yoksa bizim ihtiyacımız olan 8 numara mı? Fikirlerinizi alayım, beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 2 yıllık yeni sözleşme yapıyor kesin zamlidirda surdan şuraya gitmez.Cenk&İbo ve Dursun’un istifa haberi Zalewski, Alexsandro ve Onyedika paketinden daha mutlu eder net.
Torreira'yı sürekli ön alan baskısına yolladığımız için 6 numara daha iyi olabilir arkadan oyun kurup aynı zamanda süpürür.Sizce Torreira'nın yanına bir 6 numara mı lazım, yoksa bizim ihtiyacımız olan 8 numara mı? Fikirlerinizi alayım, beyler.
Takim basarili olacak da yanilacagim diye korkanlar var
Yazik vallah kendi egolari tatmin olsun diye Galatasaray basarisiz olsun isteyenler var
Sosyal medya bok cukurunun etkileri bunlar
Etkilesim icin hersey mübah
Hala okan'ı övmek için can atanları engelleyip geçiyorum. Liste ilk defa bu kadar kabarık oldu. Kafam rahat tavsiye ederim.hahahaha bizler çok kötüyüz
şeytanız şeytan gs hainiyiz
gs kötü olsunda biz haklı çıkalım şaklakşsk çekelim! ahahaha nasıl patladı ama buruk ahahaha !!
kafada canlanan bu sanırım
birde şu mesaja like atıyorlar 143 iqlular
perşembenin gelişini çarşambadan söyledik!
bu oyunla patlayacağız dedik!
buruk hatalarında devam etti
kötü biz olduk!
geçen sene erden timura yüklenmeyin dedik bakın bu adam giderse bu hale geliriz dedik yine kötü biz olduk!
kusura bakmayında ben ve benim gibiler sizin kadar pılyana olamıyor!
Polyanacalığınız hep yanlış insanlara yapıyorsunuz! sonra iş işden geçiyor!
olanda gsye oluyor!
geçen htalksun fbjk analizini izledim şakşakcı taraftarları hakkında okadar haklı ki!
sen ve senin gibiler tamda gsnin fbjk tayfasısınız!
Ona bakan karının aklınıCenk Roma'da kim bilir hangi karıyla takılıyor.
Moderatorlar simdiden hazirlaniyor galiba. Tatilden erken dönenler bile var. Code red.Transfer son gün kapandıktan hemen sonra baya hızlı akar. Küfürün hesabını tutamazsın o derece hızlı yani
Para+kelOna bakan karının aklını
- beyinPara+kel
Terim bu kadroyu kimseye yedirmezOkan hoca gitse bunlarla çalışacak 1 tane yabancı hoca bulamazlar giderler Hamza'yı geri getirirler.
Ben sadece şunu söyleyim, bu kulüp her şartta başarılı olur, çok kötü kadrolarla bile şampiyonluklar gördük ama hepsinin temelinde saha kenarında ki hoca etkisi vardı. Gerets ve Kalli'nin nasıl mucize çıkardıkları ortada. Şu an ki kaotik görüntünün temelinde de transfersizlikden ziyade hocaya olan güvensizlik yatıyor. Taraftar da o güven boşluğunu kapatabilmek için transferlere bel bağlamış durumda. İşin özeti bu.çok komik bir detay var - süreç olarak BERBAT , iletişim olarak REZALET olan ortamda.
takım gençleşti
alınanlar öyle rezil rüsva adam kesinlikle değil (maliyetleri ayrı konu - bunu zaman gösterecek çünkü futbol piyasısının yükseldiği gerçeği unutuluyor)
medyada problemm erkezi diye şişirilen herkes gitti takımdan
100 M luk forvetimiz var 1 sezon için bile olsa
yani süreç olarak doğru ve iletişim olduğu ortamda hoş karşılanır , sadece saha muhabbeti yapardık.
ama yönetimin hali - öncelikleri ve hocanın yaz boyu demeçleriyle saçmasapan bir süreç yaşadık.
tüm artı beklentiler nötr oldu.
Sizce Torreira'nın yanına bir 6 numara mı lazım, yoksa bizim ihtiyacımız olan 8 numara mı? Fikirlerinizi alayım, beyler.
Terim hastalık sahibi olur, kanser olur bunlarla. Samimi söylüyorum DÖVERTerim bu kadroyu kimseye yedirmez