Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce Torreira'nın yanına bir 6 numara mı lazım, yoksa bizim ihtiyacımız olan 8 numara mı? Fikirlerinizi alayım, beyler.

Takim basarili olacak da yanilacagim diye korkanlar var

Yazik vallah kendi egolari tatmin olsun diye Galatasaray basarisiz olsun isteyenler var

Sosyal medya bok cukurunun etkileri bunlar

Etkilesim icin hersey mübah

yboysa elendiğimizi unuttun mu heis
daha hz kampındaymışız da düseldorftan 5 yememiz üzerine negatif yorumlar yapılıyor gibi şeyler yazılmamalı
bjden 5 yiyip yboysa 2 maçta da mağlup olan takım zaten başarısızdır

hahahaha bizler çok kötüyüz
şeytanız şeytan gs hainiyiz
gs kötü olsunda biz haklı çıkalım şaklakşsk çekelim! ahahaha nasıl patladı ama buruk ahahaha !!

kafada canlanan bu sanırım :)

birde şu mesaja like atıyorlar 143 iqlular :)

perşembenin gelişini çarşambadan söyledik!

bu oyunla patlayacağız dedik!
buruk hatalarında devam etti
kötü biz olduk!

geçen sene erden timura yüklenmeyin dedik bakın bu adam giderse bu hale geliriz dedik yine kötü biz olduk!

kusura bakmayında ben ve benim gibiler sizin kadar pılyana olamıyor!

Polyanacalığınız hep yanlış insanlara yapıyorsunuz! sonra iş işden geçiyor!

olanda gsye oluyor!

geçen htalksun fbjk analizini izledim şakşakcı taraftarları hakkında okadar haklı ki!

sen ve senin gibiler tamda gsnin fbjk tayfasısınız!
Hala okan'ı övmek için can atanları engelleyip geçiyorum. Liste ilk defa bu kadar kabarık oldu. Kafam rahat tavsiye ederim.

1726065244999.webp

Yerli monchim yine kime +5 maaş verip getirecen be

Dursun Özbek floryaya guveniyor diyorlarda orayida bitiremez Kemerburgazi bitiremedi daha

çok komik bir detay var - süreç olarak BERBAT , iletişim olarak REZALET olan ortamda.

takım gençleşti
alınanlar öyle rezil rüsva adam kesinlikle değil (maliyetleri ayrı konu - bunu zaman gösterecek çünkü futbol piyasısının yükseldiği gerçeği unutuluyor)
medyada problemm erkezi diye şişirilen herkes gitti takımdan
100 M luk forvetimiz var 1 sezon için bile olsa

yani süreç olarak doğru ve iletişim olduğu ortamda hoş karşılanır , sadece saha muhabbeti yapardık.

ama yönetimin hali - öncelikleri ve hocanın yaz boyu demeçleriyle saçmasapan bir süreç yaşadık.

tüm artı beklentiler nötr oldu.
Ben sadece şunu söyleyim, bu kulüp her şartta başarılı olur, çok kötü kadrolarla bile şampiyonluklar gördük ama hepsinin temelinde saha kenarında ki hoca etkisi vardı. Gerets ve Kalli'nin nasıl mucize çıkardıkları ortada. Şu an ki kaotik görüntünün temelinde de transfersizlikden ziyade hocaya olan güvensizlik yatıyor. Taraftar da o güven boşluğunu kapatabilmek için transferlere bel bağlamış durumda. İşin özeti bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer transfer olacaksa da birileri tweet attıktan sonra atanın 7 sülalesine söveceğim. şimdi hepsi kış uykusuna yattı biri tweet atınca uyanacak. yavsak sürüsü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt