Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatip : Sanki benden önce Osimhen i getiriyordunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E26DB618-AEAE-483E-BE2B-3B677E59C71D.webp

48 saat kala nöbette konuşulan şeylerin transferle alakası şuralarda

ulan world class ve 1 tık altı 2 tane forvetimiz var ama kanatlar çemişgezekspor

Vallahi yeter sinir hastası ettiniz

Hele bir dönün ruh hastası edecek taraftar sizi

Sambo do Brasil gibi bir trans sezonu beklerken çikita muz gibi bir sezon oluyor

Olmaz mı yav

Hala utanmadan şu konuya yazıp bu dönemi mübah göstermeye falan çalışıyorlar

Erden Timur resmen takımın abisiydi, can simidi ve birleştirici unsuruydu,

İstifa ettiğinde çok sinirlenmiştim, yarı yolda bırakılmış gibi hissetmiştim. Hatta bu yüzden seninle tartışmıştık, o zaman da anlatmaya çalışmıştım derdimi; Erden Timur tüm taraftarı arkasına alabilecek güçteyken niye yapmadı, niye gitti diye çok sinirlenmiştim, insan sevdiğine küser, darılır.

Ama zaman gösterdi ki, küsmedim, aksine kendisine daha çok kızdım, nasıl böylelerinin suratına suratına tükürmedi diye!

Böyle yönetimin allah belasını versin diye beddua edeceğim de boşa gidecek,

Kepaze herifler.

Rezalet üstüne rezalet yaşattılar. bunun üzerine bide sözleşme uzatma muhabbetini tassak gecer gibi sürüyorlar one

Despite approaches from PSG, Fulham or Crystal Palace (interest confirmed by John Textor), Rayan Cherki should ultimately stay at Olympique Lyonnais . An agreement is about to be reached with the French international hopeful. "We had a good discussion with Rayan, I think he understood the needs and I think he learned a lot about managing a team. It was his decision. He really likes this club and he signed a multi-year agreement. As soon as he has signed, all the better, otherwise he will train ," declared the OL boss .

"The conditions are set"
"The contract is not signed, but we are on friendly terms, we are discussing the duration, but the conditions are fixed. I hope he is happy with it. I saw him in training today, he is still growing his hair, for me, it is a sign that he is happy, we agree on good things from him" , added John Textor .

Bi adamı almaya 4 kişi gitti üç gündür Roma’yla görüşüyorlar, biri de Gardi.

Fıkra bitti.
Gardi çağırdı gelin götürün diye, kesin bizimkilerden biri de işgüzarlık yapıp olmuş işi çomakladı oralarda. Dönüşte poz vermek için topluca oyuncuyu almaya gidip şu saatlere kalmanın başka açıklaması yok.

Benim tahminim bunu yapan C.E., Hatip'in boyunu aşar çomaklamak. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar, kazığı çıkarmaya uğraşıyoruzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt