- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.801
- 5.338
bu haluklarada pek guvenmıyorum
keremı harcadılar
keremı harcadılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçtır diyorum rabiota teklif edilen...şu an bahsedilen paraların bir yerde bir hesabı vardırBunları yollamamız lazım çok acilll
Adamlar bizi bilerek borçlandırıp, Florya’yı ucuza satmazsak batacağız ayağı çekecek
Demekki doğru, gık çıkmıyor gık gıkYav bunlara kimse dur diyemiyor mu aloooooo kulüp elden gidiyor
BB varken nasıl olacakmış o kırdırma acaba?Haluk Yürekli: “Galatasaray, taksiyle sattığı Kerem Aktürkoğlu’nun bonservis bedelini ve Socar ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını nakite çevirerek kırdırmak istiyor.” (Spor Gecesi)

Kereme yaptiklarindan sonra izlenecek bi yer degil. Samimi bulmuyorum bunlari.Haluk Yürekli: “Galatasaray'da para bitti."
bu lavuk ne diyor lan boyle milleti sinir etmeye mi calisiyor?
Değerli adminim lütfen sizlerden ricam bazı muhabirlerin yasaklanması meselesini gündeme alınHaluk Yürekli: “Galatasaray'da para bitti."
Abi normalde aldigimiz topcular 6 ayda çöp oluyordu bu çocuk 15 günde çöp oldu çok ilginç işler dönüyorJelert cidden skandal transfer, diğerleri oynar da jelert şimdiden herkeste eksi. 10 milyona bek alıyoruz ne olduğu belirsiz.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sara sonrasında 2 3 M limiti kladı GS nin falanda diyordu bu arada.Haluk Yürekli: “Galatasaray'da para bitti."