Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları yollamamız lazım çok acilll

Adamlar bizi bilerek borçlandırıp, Florya’yı ucuza satmazsak batacağız ayağı çekecek
kaçtır diyorum rabiota teklif edilen...şu an bahsedilen paraların bir yerde bir hesabı vardır

benim teorimde floryayı punduna geitip en acil para lazım modda ...ordan cukka cukka zaten ciddi kısmını yakmış olacaklar daha kepçe vurulmadan.

defolmaları lazım

Paranin bitmesi sürpriz degil

Biz gecen sezon da ödemelerde sikinti yasadik

Bu sezon ise daha büyük sikintilar yasayacagiz cünkü ödenecek maas artti

Cl geliri de yok

Haluk Yürekli: "Fabrizio ve Di Marzio, Hermoso konusunda Roma haberini yaptıklarında Galatasaray yöneticileri hiçbir sorun yok kendilerinden emin yarın İstanbul'da diyorlardı. Bunlar kendi taraftarıyla dalga geçiyorlar."

Jelert cidden skandal transfer, diğerleri oynar da jelert şimdiden herkeste eksi. 10 milyona bek alıyoruz ne olduğu belirsiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi normalde aldigimiz topcular 6 ayda çöp oluyordu bu çocuk 15 günde çöp oldu çok ilginç işler dönüyor

Sen mal gibi gelecek oyuncuyu netleştirmeden elindekini satarsan, son gün adamların kucağına düşersen, özel uçakla üç yönetici kalkar pazarlığa gidersen adamlar da seni böyle hoplatırlar.

Galatasaray tarihinin yüz karaları. Başkanın da Cenk'in de ne mal olduğu belliydi, bademin tipini gören zaten bir halt olmayacağını anlamıştı. Erden Timur'un duruşu, vizyonu nerede; bu çapsızların vizyonu nerede. Gülüşlerinde, bakışlarında meymenet yok.

eşek bile aynı çukura 2 kere düşmezmiş. bunlar daha anlaşmadan wendel'de olduğu gibi gitmişler, hadi onda vakit genişti iptal ettiler. bunda zaman da yok iptal edemiyorlar herhalde. nasıl bir iş bilmezlik anlamadım. bir de bu cenk ergünle 2 sene daha sözleşme imzalayacakmış dursun.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: “Galatasaray'da para bitti."

bu lavuk ne diyor lan boyle milleti sinir etmeye mi calisiyor?
sara sonrasında 2 3 M limiti kladı GS nin falanda diyordu bu arada.

o zamandan beri CL ye gitmeden biz nasıl rabiotlara servet öneriyoruzfalan diyordum...

çok saçmalayacak bu süreç ...cidden çok saçmalayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt