Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Buradan oraya gidiyorsanız Osimhen gibi giderseniz alırsınız gelirsiniz. Artık 12 m euro'yu vereceksin."

Lauriente daha iyi
Ya tabii ki Lauriente Zalewski 'den daha iyi, mesela Ziyech & Zaha da Rashica 'dan daha iyiydi asıl sorun şu hiçbir planlamamız yok bizim

3-5-2 de Lauriente 'yi ne yapıcaz biz? Zalewski olmazsa Mario Rui olacak deniliyor şimdi Zalewski olmazsa Lauriente olacak deniliyor bu üçlünün tek ortak yanı sahanın sol tarafında oynuyor olmaları

Veya bir benzerini orta saha için yaşıyoruz Ebimbe veya Onyekida konuşuluyor orta saha için birbiriyle o kadar alakasız adamlar ki

Zaten uzun zamandır bizim transferlerimiz sadece bu iyi oyuncu bunu alalım şeklinde ilerliyor

Haluk Yürekli: "Ben Cenk Ergün'e Dursun Özbek'in haksızlık yaptığını düşünüyorum 2 yıl değil 4 yıl sözleşme versin."

laugh.gif

harbi oynatmaya az kaldı bende

Zalewski satın alma, chukumeka kiralik. Harika bir son olur benim açımdan. Bu 2 hamle gelirse çok sağlam bir kadromuz olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sara sonrasında 2 3 M limiti kladı GS nin falanda diyordu bu arada.

o zamandan beri CL ye gitmeden biz nasıl rabiotlara servet öneriyoruzfalan diyordum...

çok saçmalayacak bu süreç ...cidden çok saçmalayacak.
Yalan konusuyor bu Haluk artik yalanci oldugu ispatlandi daha gecen gun AL'ye kaldik diye 8-9 milyon euro daha eklendi demisti sonra Kerem'i falan da sattik ama ne hikmetse bitmis. Yalan konusuyor iste.

Haluk Yürekli: “Galatasaray'da para bitti."

bu lavuk ne diyor lan boyle milleti sinir etmeye mi calisiyor?
Madem para yok niye zalewskiyi 12 milyona almaya italyaya gittiler, emimbeyede 10 falan teklif ettiler. Kiralık 1-2 oyuncu alacaz deyip hiç gitmeden uygun maaşa oyuncu bulurduk. Bence bu adam art niyetli, Kereminde böyle haberlerle gitmesinde vesile oldu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt