Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfür falan etmedim reis abv dedim hakaret mi şimdi bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlis bilgi vermeyelim. Allah seni kara topraga alir insallah en yakin zamanda yazmisin, bos yere ceza aldigini ima etmeyelim simdi gece yarisi.

Yönetimden bir an önce kurtulsak da Uğur'da bir sussa tahammül edilecek gibi değil de yönetime sallıyor diye katlanıyoruz.

yalnız erden timur döneminde angelino gibi adamı only gs diye yalvartan ekibimizi gelen geçen reddediyor bu nedir lan. sonra da gidip cherki'ye sövüyorsunuz abi yönetime sövsenize

Dedik bunu Cenk denen karaktersiz Hatipoğlu’nu baltalıyor
Hatipoğlu'da ağrılık koysun sözleşme verdirmesin o zaman onunla çalışmasın gitsin desin bu adam işimize engel oluyor bu varsa ben yokum desin. Acemi yönetici hata yapabilir gereksiz yere ağır eleştirildiğini de düşünüyorum ama istemediği yada kendini baltalayan biriyle de çalışması acemilikle açıklanacak bir şey değil sonuçta.

Gökhan ve Haluk'a edilen lafların sebebi 1 ay önce ki haberleri ile şimdiki haberlerinin tamamen zıt oluşu. Jelert'in Okan hocanın listesinde üst sıralarda dediler, şimdi istemiyor dediler. Daha 1 ay önce para vardı, şimdi yok diyorlar. Galatasaray'ın geçen seneden hiç bir borcu kalmadı diyorlar, şimdi primler ödenmedi diyorlar. Ya o zaman ya şimdi yalan söylemiş- söylüyorlar.
Bir tek jelert mevzusuna inanmıyorum hocadan habersiz alamazlar.Jelert alındı 2 gün sonrada beğenmediki barış alper oynadı sağ bek young boys maçında.

Bu arada çok üzülmeyin bunların iyice rezil olması Erden Timurun gelişini hızlandırır

Güneşli günleri görmek için karanlıkdan geçmek gerekiyor

şuan karanlıkdayız ama bu gidişle güneşli Erden Timur yıllarına daha hızlı kavuşacağız

Bir yönden daha bakın olaya artık bu saatden sonra eraymış cenkmiş badem bıyıkmış metinmiş bunların hiçbiri gsde görev alamayacak bittiler dibi görüdüler

burdan daha dönüşü yok zaten

şuan gün namussuz gs düşmanlarının günü varsın öyle olsun

ama bizde onlarda olmayan birşey var o da ET
Erden Timuru Galatasarayın Perezi yapacağız inşallah

Mevcut

as11.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt