Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu videoyu atmamda olay mizah dayı yazıya takılmaBaslayacam deyecek isimlerinize haaa
Adam da dursuna benziyor haEn sonunda isyan ettim dedim başkanın ....
Kes la. Hani mckennie geliyordu kanks yavYav bu videoyu atmamda olay mizah dayı yazıya takılma![]()
Rui den kötu. Bundan kötusunu bulamazsin diyon, inadina daha kötusunu buluyorlar. InanilmazSon fikir Milano'dan Fodé Ballo-Touré olabilir .
Ben öyle 1 şey demedim son zamanlarda çok ters gidiyosun.Önde dayım diyodum şimdi dayı diyom devam ederse bu durum yaşından dolayı isminle hitap etmem o yüzden ligdaş derimKes la. Hani mckennie geliyordu kanks yav
Lan sen demedinmi bence mckennie gelecek diye. Bide beni yalanci cikarma kanksBen öyle 1 şey demedim son zamanlarda çok ters gidiyosun.Önde dayım diyodum şimdi dayı diyom devam ederse bu durum yaşından dolayı isminle hitap etmem o yüzden ligdaş derimEğer daha da devam ederse Sütaş derim
Ne bu be eskiden mizah yapardık full laf atıyon
![]()
Ben sadece tahminimi yazdımLan sen demedinmi bence mckennie gelecek diye. Bide beni yalanci cikarma kanks