Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş bu forumda küfür neden yasak?

Ballo ve Rui geleceğine kimse gelmesin

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mario Rui. Seria A'nin en iyi sol beki. Hem Roma'da hem Napoli'de çok büyük isler yaptı. Portekiz milli takiminin bugüne kadar cikardigi en iyi sol bek. Milimetrelik pasları bu dünyanın disinda. Kendisine bu sezon çok is düşecek. Güvencimiz tam. Hoşgeldin aslan Rui 🔥💛🦁🇵🇹
Screenshot 2024-09-12 at 12.22.14.webp

sara-lucas ikilisi önde osimhen-icardi ile derbiye çıkarsak maç 4 4 falan bitebilir en iyi ihtimalle

Nicola Zalewski için Roma ve Galatasaray arasındaki anlaşma çok yakın. Kulüpler anlaşmaya bir adım uzakta.

Tek eksik oyuncunun son yeşil ışığı, o da hala düşünüyor.

(@TuttoMercatoWeb)
Diğer kaynaklardan başka bir şey söylüyor bu kaynak pek güvenilir değil herhalde. Çünkü neredeyse tüm İtalyan kaynaklar oyuncu ile anlaşmanın olduğunu kulüplerin anlaşamadığını söylüyordu.

fb ye yenildiğimiz an ne okan buruk ne yönetim kalır.hepsi defolur gider. Hepside haketti bu durumu. Bu kadar plansızlık olu mu ya? Okan buruğun daha ne istediği belli değil. Adı çıkan her oyuncu birbirinden farklı.
O maca 5de 5 gelirsek hic bisey olmaz. Anca arkasina icerde paoka yenilirsek sallanti baslar

Diğer kaynaklardan başka bir şey söylüyor bu kaynak pek güvenilir değil herhalde. Çünkü neredeyse tüm İtalyan kaynaklar oyuncu ile anlaşmanın olduğunu kulüplerin anlaşamadığını söylüyordu.
Evet bende farkettim, bir taraf oyuncu ile anlasma yok henuz diyor digerleri de anlasma var ama Roma ile pazarlik devam ediyor diyor.

Direk sözleşme feshedilmeli, seneye de uzamasın sözleşmesi. Adam sadece milli takımında oynamak için form tutma yeri görüyor bizi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyech aynı Olivera gibi sözleşme feshedilip parasını almak istiyor, kan kokusunu aldı bir kere.

Şu lanet transfer dönemi bitse de şunları istifa ettirme işine konsantre olsak.

Evet bende farkettim, bir taraf oyuncu ile anlasma yok henuz diyor digerleri de anlasma var ama Roma ile pazarlik devam ediyor diyor.
Öyle bir transfer komitesi var ki İtalyan kaynakları bile farklı şeyler söylüyor. Kim bilir neler dönüyor. Bu işin sonunda 9+3 milyon bonusa bu transferi bitirecekler gibi gelmeye başladı bana ama bu saatten sonra bizim için en hayırlısı transfer yapamamaları.

Transfer uzadıkça zalewski denen averaj topçu dünyayı kurtaran adam muamelesi görmeye başladı. Gelse ne olacak 20 gol 40 asist mi yapacak. Bizi daha fazla rezil etmeyin bırakın gelin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt