Transfer Nöbeti #17 | 2025 Yaz Arşiv

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük riskler alıyoruz umarım bir tarafımızda patlamaz.

Bonservisi geçtim asıl maaş kısmı beni korkutuyor.

Bence biz anamızın liginde 3 yıl şampiyon olduk diye bu maaş seviyelerine çıkabilecek bir takım değiliz.
Forma satışları, Avrupa kupaları, Lig gelirleri ve bankalar birliğinden çıkarak Avrupa seviyesine geldik.

Bu sene de şampiyon olup Avrupa'ya gitmek finansal açıdan yeterli.

Yatırım yapıyorlar, bende ne iyi ne kötü diyemiyorum. Ama Singo transferine kadar iyi gittik.

Proje olmadan da büyüyemiyorsun. Bu mantıkla PSG de transfere yatırım yapmamalıydı ama adamlar günün sonunda ŞL aldı.

Bizim bu marsilya lyon'u falan geçmemiz lazım. Rezil tff yayın gelirini 3 kuruşa düşürdü diye bunların gerisinde kalıyoruz hep
Marsilya ve Lyon kadar buyuk bir kulubuz diye bakmalasin (Ekonomik anlamda). Suan bizde onlar kadar gelir sahibiyiz hatta gectik galiba son duruma gore.

Olmaz zaten. Paramız var, almadık diyoruz bu güzel. Yoksa 1 sezon sözleşmesi kalmış Ederson'a 25 istemeleri manyakça. Guardiola'nın baştan beri pek rızası yok diye yapıyorlar diye düşünmekteyim yoksa izahı yok.

Bizimkiler de Lammens'i sona koyup oyalandılar şimdi harekete geçtiler ama Manu'yu hesap edemediler.
Etmeleri lazimdi cunku temmuz basindan beri aslinda var o muhabbet.

Vaziyet su ko

City: 1 kalecisini geri aldi, eskisi yedekte hazir
Utd: onanadan cikacak, altay idarelik , kaleci alacak
Biz: muslera gitti, gunay altay gibi, kaleci alacagiz

Ve komedi kismi donnaruma boşta. Maas talebini indirmedigi surece de ortada kalacak gibi

Okan hoca icin orta saha almak demek 12 kisi oynamak demek. Bu maaslar ile her sene sampiyonlar ligine gidemezsek gene bankalar birligine gireriz.

Bizim ulke taraftari basari taraftari. Saniyorlar ki bu gelirler basarisiz devam eder. Avrupa ve Amerika'daki taraftar kulturu bizde yok. Bizim millet hersey en ust seviyede yasiyor. Basarisizlikta hayat biter, basari hayatin onune gecer.
Aslında başarı gelirlerine bağlı durumda değiliz ama enflasyon etkisiyle TL euro dengesinde Avrupa seviyesine geldik, yani stat store ve sponsor gelirimiz Avrupa’da ilk 10a falan oynuyor ama bir kur atağı gelse hepsi çöp olacak.

Döngü kurmak için de oyuncu geliştirp bir akış oluşturmak lazım, şu anki yapı belki ŞL gelirlerine bağlı olmadan gider ama ülke ekonomisiyle de çökebilir, süreklilik sorunu esas orada.

Para harcamaya zaten laf etmiyorum hatta bonservis verilebilir ama yüksek maaş olayı geri dönüşü olmayan yola sokar bizi.

Geçen sene ismi geçipte alamadığımız çoğu futbolcu bu sene iyi takımlara transfer yaptı veya yapacak fakat bizim ucuza aldıklarımız hep kötü çıktı bu sene daha garanti yola girmişiz ama harcanılan paraya göre ciddi başarılar kazanmamız gerekiyor ki maliyet açısından sürekli CL'de olup son 16'yı zorlayıp bu çarkı döndürebilelim.

75 i verdigimizde bayıldın mi doğru söyle
O ayrı, sonuçta en değerli 5 forvetten biri artık senin takımında.

Adam bir de forvet iş bitiren tarafta. Savunmacıya bu para verilince insan bir yadırgıyor valla.

Tek adam üzerinden düşünüp stoper veya sağ beke harcadığımız max. rakam 9 milyon €'ydu.

Jelert, Jakobs: 9 milyon €
Luyindama, Maicon, Cuesta, Frankowski: 8 milyon €

Biz ne ara bu kadar zengin olduk 75 osimhen 30 singo real nadridmiyiz biz abi bu paralar ne böyle abooo

Aslında başarı gelirlerine bağlı durumda değiliz ama enflasyon etkisiyle TL euro dengesinde Avrupa seviyesine geldik, yani stat store ve sponsor gelirimiz Avrupa’da ilk 10a falan oynuyor ama bir kur atağı gelse hepsi çöp olacak.

Döngü kurmak için de oyuncu geliştirp bir akış oluşturmak lazım, şu anki yapı belki ŞL gelirlerine bağlı olmadan gider ama ülke ekonomisiyle de çökebilir, süreklilik sorunu esas orada.

Para harcamaya zaten laf etmiyorum hatta bonservis verilebilir ama yüksek maaş olayı geri dönüşü olmayan yola sokar bizi.
Benim anlatmaya calistigim iki uc sene sampiyon olamazsak hem sponsor, hem stad hem de store gelirleri cok duser. CL'den bagimsiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt