Osimhen 21M
Icardi 6M
Yunus 2.5M
Baris 2M
Sane 9M
Ahmed 1M
Yusuf 1M
Zaniolo 2.75M
Berkan 1M
Sara 2.75M
Lemina 2.5M
Sallai 2,5M
Jakobs 2.1M
Torreira 3.5M
Eren 1M
Jelert 1M
Sanchez 4.5M
Kaan 1.5M
Abdulkerim 2M
Gunay 0.5M

Totalde 70 milyon euro net rakami buluyor.

Soyle kabaca hesap yaptim ayrica genc oyuncularin cogu tam olarak ne kazaniyor belli degil ve zaten az aliyorlar genelde. (kiralik gidenleri saymiyorum)

osimhen kulüp tarihinin transfer anlamında en ekstrem işi oldu. yüksek bonservis, çok yüksek maaş ve yedeği icardi 6m maaş alacak ki bu rakamlar net. kulüp gelir gideri dengesini ayarlayamadığı her senaryoda eline gelen parasal fırsatı geri tepebilir.

leminasız kayseriyi yendi diye içden içe bakın ortasahaya gerek yok demiyorsa ne olayım!

bu suni galibiyetler başımızı yakacak bizim diye korkuyorum

fb eskaza clye katılırsa ki benfikayı gördükten sonra korkum arttı açıkcası, göreceksiniz bizden daha iyi bir cl dönemi geçirecekler

tamam aldıkları topçular fln fiyasko ama en azından avrupaya uygun bir futbol oynatıyor mou
oynattığı futbolda kalitenin pek bir önemi yok
bizden çok daha az gol yiyecekler muhtemelen

biz iki üç maç daha iyi oynayıp kendimizi kandıracağız ama bizden daha çok puan toplayacaklar ne yazık ki

çünki haddini bilerek oynayacak fb
biz ise haddimizi bilmeyeceğiz

ha korkakda oynatmasın ama bir maçdada 15 tane geçiş yemeyelim be kardeşim

o geçişler senin oynadığın tüm pozitif futbolu gölgeliyor
maçlar zevkli geçiyor ama sonuca ulaşsmıyorsun!

Fenerliler sevincten cirit atiyor Baris gidecek diye. Fenerli menajerini mutlaka kovmali baska türlu af kabul edilemez. Hic mi kafan calismiyor Baris. Kesin fenerin de parmagi var bu isin icinde.

ne zaman kabul edeceksiniz
bu hikayede ki asıl kötü figürün barış olduğunu

unutun barışı artık

Koray goke baktim simdi,

Monaco singo degil - torino singo yu izleyein diye tutturdu.

Herifin aldigi izlenime gore singo ofansif bir sag bek monacodan once. Monacoda sabit tutmuslar gibi konustu(hocanin frankoya yaptigi gibi)

Bendeki kafa suraya dondu, bu herif "raiden kayinbaba" gibi karsi yari sahada top kapip Sane'nin defansif anlamda daha kisa mesafede kalmasini saglayip daha uzun sureli ofansif kullanima itecek gibi.

Ama endisem Okan hoca "bek" lerde hep "baba sen cikma , defansinsaglama al" mantiginda 3 oyuncu yedi su ana kadar.

Bu maliyete endisem yok degil, cok verimli kullanmamiz lazimki ileride satabilelim.

niye mal

adamlar donnanın parasını bize ödetecekler
Bizi beklemeleri mallik. Donnarummayla anlaşıyorlar, psgyle pazarlık yapıyorlar ama bir yandan da bizimle at pazarlığı yapıyorlar. 1-2 milyon icin 10-15 gün kaybettiler. Edersonu almayalım mal gibi kalsın gerizekalilar.

Geri
Üst Alt