Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 3.648
- 915
- 2.023
Bu amatör futbolcuyu zaten kimse almazdi. Rezil yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi baskanin agustosun sonunda cikip diyor "muslera ile devam dusunuyorduk"..Lammens, Tzolakis veya Restes'i alsaydik +1 hakkimiz kaleciden yana olacakti ve dedigin gibi diger transfer -mesela Bissouma- veya baska bir bolge icin daha rahat hareket edebilirdik.
O yuzden bosuna demiyorum bu kaleci transferini fazla uzattik hatta cok gec kaldik bile
Bittik
Baskan kulubu degil miydik? İyi seyde baskan onderligindeyse, kotusunde de baskan onderliginde...Kavukcu istifa.
Yeni stoper aldilarVasco De Gama'ya gider o zaman.
Kendi kaynakları da bilgiyi doğrulamış. Sağlık kontrollerinden geçememe kısmına ise hiç inanmadım kusura bakılmasın.Moskova Spartak, Galatasaray'ın defans oyuncusu Carlos Cuesta konusunda nihai kararını verdi . Kırmızı-beyazlılar, bu transferden vazgeçme kararı aldı. Bu bilgi, Türk yayın organı Derin Gala 1905 tarafından duyuruldu ve Championat kaynakları da bu bilgiyi doğruladı.
Oyle olsa bile orjinal tekliften dusuk olacaktir simdi. 3 gunde o surer simdiVasco De Gama'ya gider o zaman.
Cuesta noldu ki? Hic bilgi de vermiyorlar.Cuesta'da geri dönüyor gibi. Hiç transfer bile yapmayabilirler. Bu zamana kadar kalması saçmaydı zaten. Osimhen'in bonservisinin 1 yıl içinde ödenecek olması mali olarak çok zorladı o yüzden oyuncu alamayacaklar bence. Artık böyle düşünüyorum. Yoksa buraya kalması bile çok saçma.
Yok hayır hocam mesela sozlesmesi uzatıldı ya. Bitiş tarihinden itibaren yeni sözleşme gibi. Mantik bu degil midirSen bugun zam istediginde patronun 2 sene sonra gecerli mi olsun diyor?
acayip acayip sorular soruyorsun bazen.