Lammens, Tzolakis veya Restes'i alsaydik +1 hakkimiz kaleciden yana olacakti ve dedigin gibi diger transfer -mesela Bissouma- veya baska bir bolge icin daha rahat hareket edebilirdik.

O yuzden bosuna demiyorum bu kaleci transferini fazla uzattik hatta cok gec kaldik bile
Abi baskanin agustosun sonunda cikip diyor "muslera ile devam dusunuyorduk"..

Fikra gibi bir demec resmen. Edersona maas vermek istemiyor-hakli eyvallah. Ama B plani nasil olmaz.(Ki hazirandan beri genc kaleci profili ucuz maasla gidilmeli dusuncemi 50 defa paylastik bir cok kisiyle beraber).

Transferin son haftası kaoslara bak lan. Gerçek GS gurmeleri bilir ki Anka kuşu gibi yükseliriz bunların ardından..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Moskova Spartak, Galatasaray'ın defans oyuncusu Carlos Cuesta konusunda nihai kararını verdi . Kırmızı-beyazlılar, bu transferden vazgeçme kararı aldı. Bu bilgi, Türk yayın organı Derin Gala 1905 tarafından duyuruldu ve Championat kaynakları da bu bilgiyi doğruladı.
Kendi kaynakları da bilgiyi doğrulamış. Sağlık kontrollerinden geçememe kısmına ise hiç inanmadım kusura bakılmasın.

Bosuna bizim takim 14+2 istemedi TFF'den cunku evde yapilan hesap carsiya uymadi. Zaman da azaldi, bunlar iki hakkimiz daha olsun istedi ama TFF izin vermeyince simdi kaleci ve Singo alinirsa takimda yer kalmiyor yeni bir transfer icin.

Zaten neden 2 tane genc oyuncu ismi gecmiyor onu da anlamis degilim? Bu zamana kadar kural belli mi? Belli. Eh baksana 2 tane genc oyuncu onu da mi dusunemiyorsunuz?

Oyuncu ok vermiş, gidip imzalayacak. Son anda vazgeçiyor Moskova kulübü, ne yapacaklar kafalarına silah dayayıp alacaksınız mı diyecekler, bizim yönetime neden kızıldı anlamadım ben.

Cuesta'da geri dönüyor gibi. Hiç transfer bile yapmayabilirler. Bu zamana kadar kalması saçmaydı zaten. Osimhen'in bonservisinin 1 yıl içinde ödenecek olması mali olarak çok zorladı o yüzden oyuncu alamayacaklar bence. Artık böyle düşünüyorum. Yoksa buraya kalması bile çok saçma.
Cuesta noldu ki? Hic bilgi de vermiyorlar.

Kaleci iptal olur gunayla devam ederiz. Bir yandan iyi olmus olabilir. Oradan da kazığı sokacaklardi.

Spartak Moskova, Galatasaray'ın defans oyuncusu Carlos Cuesta hakkında nihai kararı verdi. Kırmızı ve beyazlar bu imzayı reddetmeye karar verdi. Bu, Derin Gala 1905'in Türkçe baskısı tarafından bildirilmiş ve "Şampiyona" kaynakları bu bilgiyi doğrulamaktadır

Geri
Üst Alt