2 aydır futbolcu piyasasının en tepesindeki adamlar haber olup duruyor. Kaleye Brezilya liginden Hugo Souza, stopere Eric Garcia, sağ beke Lyon'dan Sael Kumbedi'yi öneriyorum. Nispeten düşük bütçeli, makul hedeflere yönelelim.

Lpool, Juve, Villa gibi dünya devleri peşinde. Kulübün yaklaşık 35-40m sterlin talep ettiği yönünde haberler çıkmıştı.
Benim bildiğim bunların hiçbiri gerçeğe dönmedi hep söylentiler vardı hakkında. Transfer döneminin bitmesine bu kadar yaklaşmışken olur mu bilmiyorum

city donnayı alıyor

bence fener ederson ne isterse verip alacak sırf biz kalecisiz kalalım diye

Bu gidişle Aralık'ta Barcelona deplasmanında yedek kulübemiz;

yedek.webp

Derhal Kavuk ve Bıyık dehlenmeli. Gardi'ye kulüp kasasının anahtarı verilmek suretiyle eksiklerimiz giderilmeli.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Haziranda Sane ile başlayan bir transfer dönemi anca bu kadar bok edilirdi, bunu da anca bu çapsızlar becerebilirdi.

Biz Singo bekliyoz, gitti denilen Cuesta geri dönüyor :/

Bu kaleci konulari ama ingilteredeki DeadlineDay moduna kadsr cozulmezse biz babayi aliriz.

İleriye Osimhen, Icardi, Sane; geriye Günay, Abdülkerim, Sallai.

Torreira/Lemina sakatlanınca yedeği Berkan.

Yönetim hala durumun ciddiyetinin farkında değil.
Bence de tam olarak sorun bu. Gerçekten Şampiyonlar Ligi'nde Abdülkerim & Sallai ile sıkıntı çekeriz haydi bunu geçtim yedek kulübemiz bomboş. Kayseri maçında Icardi ve Zaniolo 'yu bir kenara bırakıyorum geri kalan oyuncular Jankat, Arda, Metehan, Jelert, Kazımcan, Kaan, Berkan ve Ahmet filan vardı

En iyi ihtimalle 15 bonservis 8 maaşla Ederson'u sokacaklar. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt