Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.270
- 16.254
- 1.578
Futboldan iyi anlayan bir profesyonele ihtiyaç var. Bu yöneticilerle olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk yaridaki yandan gelen top gol oldu sandim. Bunu clde acimadan atarlar.yan toplarda sikinti, kayseri macinda tum duran toplar tehlike oldu
Benim bildiğim bunların hiçbiri gerçeğe dönmedi hep söylentiler vardı hakkında. Transfer döneminin bitmesine bu kadar yaklaşmışken olur mu bilmiyorumLpool, Juve, Villa gibi dünya devleri peşinde. Kulübün yaklaşık 35-40m sterlin talep ettiği yönünde haberler çıkmıştı.
@Emre Zeytinli @Oral Sever göreveFutboldan iyi anlayan bir profesyonele ihtiyaç var. Bu yöneticilerle olmuyor.
Singo kabul etmedi diye pompalayacaklarcuesta iptal olduğu için singo zora girdi haberleri düşmeye başlamadı mı
Çarsamba gunu benficayi yenemezse ederson gitmez fb ye ha yenerse baybaycity donnayı alıyor
bence fener ederson ne isterse verip alacak sırf biz kalecisiz kalalım diye
ne olacak paralı eleman dolu yazarlar bir şeylerSingo kabul etmedi diye pompalayacaklar
Küçük Ali Naci tier kaç acabaMizah mi degil mi ayirt edemiyorum
Bence de tam olarak sorun bu. Gerçekten Şampiyonlar Ligi'nde Abdülkerim & Sallai ile sıkıntı çekeriz haydi bunu geçtim yedek kulübemiz bomboş. Kayseri maçında Icardi ve Zaniolo 'yu bir kenara bırakıyorum geri kalan oyuncular Jankat, Arda, Metehan, Jelert, Kazımcan, Kaan, Berkan ve Ahmet filan vardıİleriye Osimhen, Icardi, Sane; geriye Günay, Abdülkerim, Sallai.
Torreira/Lemina sakatlanınca yedeği Berkan.
Yönetim hala durumun ciddiyetinin farkında değil.