Bak renktaşım ligde oynasın Abdülkerim ile 4. şampiyonluğa da koşarız çok da sevdiğim bir oyuncu hatta Okan Hoca'nın geldiğinden beri Torreira ile birlikte en çok forma verdiği oyuncu da olabilir Abdülkerim asıl mesele şu ki Abdülkerim artık Süper Lig seviyesinde bile ağır kalıyor Şampiyonlar Ligi 'nde karşısında Ramazan Civelek Miguel Cardoso filan olmayacak ciddi ciddi ManCity, Barcelona, Real Madrid ile filan eşleşmemiz durumunda karşısında Yamal, Mbappe veya Haaland filan olacak

Veya bunu Sallai üzerinden düşünelim Vini Junior veya Kvaratskhelia ile karşılaşabilir

Hı bizim hedefimiz zaten şampiyonlar ligi değil diyorsak benim için sıkıntı yok Günay & Sallai ve Abdülkerim ile ligde 26. şampiyonluğa da gideriz

Hedefimiz şampiyonlar ligini almak mı peki ? Orayı açmamışsın. İlk lig aşamasını atlarsak başarılıyız bence ama asıl amaç her sezon en az buralarda olmak olmalı. Kusursuz ve eksiği olmayan hiçbir takım yok. Abdülkerim'e gereksiz bir öfke var. Yabancı olsa asla bu kadar gömülmezdi. İyi yaptığı işler yok sayılıyor sadece hata yapması bekleniyor. Gelecekte bize Abdülkerim gibi, Abdülkerim tipi stoper lazım diyeceğiz görürsün.

Kalacaktı Günay ile birlikte devam edecekti. Gerekirse seneye kaleci alınacaktı. Günay şuan çok iyi ama bu performansını devam ettirir mi sorusunu sormayacaktık.
Muslera acikladi ya neden ayrildigini, konusu bile duruyor yav bir onu izle veya oku ne bilim daha Muslera neden Guney Amerika'ya donmek istedigini bilmiyorum demeyin bari.

Adam zaten 2024 yilinda donecekti, zar zor ikna olunca bir sene erteledi. Oyuncular neden ayriliyor veya neden satiliyor bir bilginiz olsun sonra Muslera neden kalmadi diye bir dusunce de akliniza gelmesin bos yere.

Muslera 40 yasina gelmis, kac senedir belli demi bugunun gelecegi? Buna hazirlik yapmayan yonetimi elestirmek lazim, konu Muslera olmayi gecti artik.. Daha kac sene kalecilik yapacakti bize? Adam ulkesine ve ailesine yakin olmak istiyordu ve ailesine bunu soz vermis.

Kalacaktı Günay ile birlikte devam edecekti. Gerekirse seneye kaleci alınacaktı. Günay şuan çok iyi ama bu performansını devam ettirir mi sorusunu sormayacaktık.
Seneye bulacağimızın garantisi varmı rtaş peki ? Bu seneyle gelecek senenin farki ne anlamadım çunku ben. Ne degişecek futbol dünyasında seneye yaz.

Bu kavukcu kadar beceriksiz bir adam görmedim derhal kovulmalı bir daha da yoldan geçen herhangi biri transferle ilgilenmemeli

Transfer yapmayacaz gidisat öyle de. Ucuzundan Super ligimiz için bir tane kaleci alsak bari günayin yanina yoksa sakatlikta cezada vs orada oynatacagimiz adam da yok sayısal.

Bu Dursun 'Muslera'nın kalacağını düşünüyordum o yüzden kaleci işinde geç kaldık' dedi ya daha yeni.

Bu Muslera 30/05 tarihinde Başak maçında omuzlara alınıp veda etmedi mi abi? 3 ay önce ya. Tam 90 gün.

Hadi 29/05 tarihine kadar Muslera kalacak sandın. (Ki ayın 30'unda veda yapacak kalecinin, gitme kararı aldığı, en az bir hafta - on gün önceden bellidir de) Diyelim ki öyle olsun.

Koskoca 3 ayda bir tane kaleci indiremediler. Bahaneye bak. Muslera kalacak sanmış. Bari dürüst ol ya. Yazık gerçekten.

Geri
Üst Alt