- 17 Ağustos 2009
- 41.947
- 30.359
- 3.448
Ben öyle bir şey yazmadım.Mert S Yuksel bissoumayi begenmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben öyle bir şey yazmadım.Mert S Yuksel bissoumayi begenmiyor
Bazen insanlarin cografya dersi sirasinda uyudugunu hissediyorumCuesta büyük ihtimal ya baska takimda oldugu icin olmaz veyada kolombiyada siesta yaptigi icin.
Hemen iptal edilmeli.Bissouma icin Spurs taraftarlarinin yazdigini okudum. Iyi gününde elit seviyede performans verebiliyor, genelde ama baya istikrarsiz diye vasat seviyede oynuyormus. Istikrarsiz ve sanki kendini fazla motive edemiyor gibi anlatiyorlar adami.
Üstüne zirt pirt herseye gec gelme yüzünden ceza yemis.
![]()
Super Cup: Yves Bissouma left out by Thomas Frank for disciplinary reasons
Tottenham head coach Thomas Frank says Yves Bissouma has been left out of their Super Cup squad to face Paris St-Germain for disciplinary reasons.www.bbc.com
Tam korktugum tiplerden. Bizi belki Araplar liginin Light versiyonu olarak görüp full salmaz umarim
İlkay işinin olmayacağı belli bence artık. O maaşı bırakmıyor, bırakırsa da almanya'ya gidecek herhaldeBissouma geliyorsa İlkay gelmez
Evet bütün mutsuz umutsuz hayattan bezmiş insanlar topluluğuna dönüştü. Bu sezonda hedeften cabuk koparlarsa oyuncular mental olarak ister istemez salıyorManu öyle çukur bir yer oldu ki orada oynayan oyuncuların performansını kriter alamıyorum. Kim gitse telef oldu.
tam gs tadını aldıktan sonra canavara dönüşecek tipten diyebiliriz o zamanBissouma icin Spurs taraftarlarinin yazdigini okudum. Iyi gününde elit seviyede performans verebiliyor, genelde ama baya istikrarsiz diye vasat seviyede oynuyormus. Istikrarsiz ve sanki kendini fazla motive edemiyor gibi anlatiyorlar adami.
Üstüne zirt pirt herseye gec gelme yüzünden ceza yemis.
![]()
Super Cup: Yves Bissouma left out by Thomas Frank for disciplinary reasons
Tottenham head coach Thomas Frank says Yves Bissouma has been left out of their Super Cup squad to face Paris St-Germain for disciplinary reasons.www.bbc.com
Tam korktugum tiplerden. Bizi belki Araplar liginin Light versiyonu olarak görüp full salmaz umarim
İşte bende Lammens haberlerine pek inanmıyorum. Adam bizi cepte tutuyor gibi keyfine kalırsak 1 ve 2 eylülde Onana vs her yere saldırırız. Stratejiyi doğru kişide belirlemek gerek fakat Ederson denklemi biraz farklı Donnaruma yı alırsa alabiliriz çünkü Trafford son maçta biraz soru işareti yarattıKaleye artık Ederson olmuyorsa en mantıklısı Restes veya Lammens olur ama Lammens galiba United yapacak.
Öyle bir şey yok, lig listesinde 14ten fazla isim kayıt edilemez.12+2'yi tam karşılayacak kadro kurarsan elinde 16 yabancı da bulundurabiliyorsun. Sadece 14'ü kadroya girebiliyor ama. Değişmediyse son hali buydu.