Bissoumada kesicilik yok lemina gibi.
Bissouma icin Spurs taraftarlarinin yazdigini okudum. Iyi gününde elit seviyede performans verebiliyor, genelde ama baya istikrarsiz diye vasat seviyede oynuyormus. Istikrarsiz ve sanki kendini fazla motive edemiyor gibi anlatiyorlar adami.

Üstüne zirt pirt herseye gec gelme yüzünden ceza yemis.

Tam korktugum tiplerden. Bizi belki Araplar liginin Light versiyonu olarak görüp full salmaz umarim
Hemen iptal edilmeli.

..............GÜnay
...singo...sanch......apo..

................torr...........
Barış....lemin.....bissou....sane

............................yunus.......
............osimh

Bu orta saha ile sanenin geri koşmasına gerek kalır mı bilmem

bissoumanın eşi havaalanından paylaşım yapmış diyorlar fake mi acaba

Bissouma icin Spurs taraftarlarinin yazdigini okudum. Iyi gününde elit seviyede performans verebiliyor, genelde ama baya istikrarsiz diye vasat seviyede oynuyormus. Istikrarsiz ve sanki kendini fazla motive edemiyor gibi anlatiyorlar adami.

Üstüne zirt pirt herseye gec gelme yüzünden ceza yemis.

Tam korktugum tiplerden. Bizi belki Araplar liginin Light versiyonu olarak görüp full salmaz umarim
tam gs tadını aldıktan sonra canavara dönüşecek tipten diyebiliriz o zaman

Kaleye artık Ederson olmuyorsa en mantıklısı Restes veya Lammens olur ama Lammens galiba United yapacak.
İşte bende Lammens haberlerine pek inanmıyorum. Adam bizi cepte tutuyor gibi keyfine kalırsak 1 ve 2 eylülde Onana vs her yere saldırırız. Stratejiyi doğru kişide belirlemek gerek fakat Ederson denklemi biraz farklı Donnaruma yı alırsa alabiliriz çünkü Trafford son maçta biraz soru işareti yarattı

12+2'yi tam karşılayacak kadro kurarsan elinde 16 yabancı da bulundurabiliyorsun. Sadece 14'ü kadroya girebiliyor ama. Değişmediyse son hali buydu.
Öyle bir şey yok, lig listesinde 14ten fazla isim kayıt edilemez.

Genç almazsan 12 üstü kayıt edilemez.

Geri
Üst Alt