- 26 Ocak 2021
- 35.253
- 33.872
- 2.233
Kaynak sağlam değil ama kinsky ismmini gormustumu23 başka isimlerde olabilir listede Kinsky, Jorgensen, Restes, Vandevoordt gibi lakin bana göre de transfer yapmayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak sağlam değil ama kinsky ismmini gormustumu23 başka isimlerde olabilir listede Kinsky, Jorgensen, Restes, Vandevoordt gibi lakin bana göre de transfer yapmayacağız.
Orası öyle de Cuesta artık bu takımın 14 yabancısından biri değil. Hatip gitsin alıcı bulsunOrda sorun yok da, bonservisinden gelecek 3-5 kuruş ve maaşından kurtulmamız hareket alanımızı genişletecek, belki bir açığımızı kapatacak.
Kinsky ve Jorgensen isimlerini görmüştüm ben de o yüzden aklıma geldi ama transfer falan beklemiyorum ben artık.Kaynak sağlam değil ama kinsky ismmini gormustum
zaten manunun istemesinden şüphelenmiştim
bu harbi avelmiş ya
gidin hobbit tzolakisi alın
Hic birsey olmadi akın hoca hevesini kirmak gibi olmasin ama 40 sayfa okuma zamanina yazikAboo 40 sayfa atmiş, hiçbir şey olmasa bile kesin birşeyler oldu.
Ne yazık ki olacağı buBisouma gece olumsuza döner sabaha da yatar. Bu filmi daha önce de izledik.
Bu bayağı iyimiş ya
İlk 2 Golde hatası var diğerlerini çoğu kaleci yer zaten paylaşan kişi kör meliha herhalde
Bizim transferde açlik seviyemiz
Kaan mı oynasın yine bekte
Günay penaltıdan gol yese yüklenmek için yer arayan taraftara şu kaleci müstahak hakikaten. Bu nedir ya korkunç.zaten manunun istemesinden şüphelenmiştim
bu harbi avelmiş ya
gidin hobbit tzolakisi alın
Sen de bizim muhabirler gibi yazdığın şeyi 2 saatte bir biraz değiştirip tekrar yazıyorsun, renktaşSingo ve Bissouma olmayacak gibi. Sakinleştirmek ve tepkiyi azaltmak için yapılan haberler diyeceğim am dış basında çıkması biraz bozuyor işi lakin hep anlaşıp bir yerde o transferleri bitirmiyoruz. Bu ikilide öyle olacak diye düşünüyorum.