Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Açıkçası kahveci ve oguzu bizde isterdim ikisinide mundar etti suyun rezil tarafı,yabancı oyuncu bir şekilde bulunuyor ama iyi yerli oyuncuları kaptırmak bence en can sıkıcı sey
İrfan'ın biraz kafası çalışsa sözleşmesini uzatmazdı. Nasıl para veriyorlarsa artık uzattı direkt.

Şahsi fikrim,eğer gardi hala aktif ise ,ve donna 1 eylüle kadar biryere imza atmazsa bize kiralık olarak düşerse hic şaşırmam ve bence bizde ederson değilde donna bekliyoruz ,we r tryin diye boşuna demedi gardi

İzlediğim uzun video da Lammens u23 uygunluğu dışında soru işaretleri barındırıyor. Gerekiyorsa bu büyük maliyet riskine girmeyerek bu dönemi geçiştirmek için hesaplı bir yerli kaleci transferi yapılabilir.

Zamanında, zaniolo mu pellegrinimi dediklerinde zaniolo diyen dilime edeyim ,pellegrini almış olsak banko 11 oyuncusu kazanmistik

Singo dahil değil sanırım

Tottenham ile Galatasaray arasında zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmaya varılmış olmasına rağmen, Bissouma transferi son anda gerçekleşmeyebilir.

Galatasaray, oyuncunun olası fiziksel problemleri konusunda endişeli ve bu durum transferde ilerlemeyi ciddi şekilde yavaşlatıyor. Sarı-kırmızılılar hemen katkı verebilecek bir orta saha istiyor. (@sachatavolieri)

İzlediğim uzun video da Lammens u23 uygunluğu dışında soru işaretleri barındırıyor. Gerekiyorsa bu büyük maliyet riskine girmeyerek bu dönemi geçiştirmek için hesaplı bir yerli kaleci transferi yapılabilir.
Fiyat ve performans dengesi uygun olmayan hiçbir oyuncuya fit değilim. Boşa 20 harcayacağımıza Günay devam etsin.

Inter Milan – €708.30 milyon realite = 50 M

Bissouma transferi olmayacak gibi
%99 diyen ferhat kızıltaş isimli kolpator nerede

u23 iyi bir gençte alınabilir b2b

rusya’da ki çocuk hariç o çocuk ne oynuyor anlamadım ben

Geri
Üst Alt