Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
Barış mevzusundan sonra yerli oyuncu takviyesi şart. Şartlar uygun olursa Hakan a sıcak yaklaşıyorum ben artık.

Yalnız UEFA şerh düşmüş, eğer kurada bunun matematiksel olarak kaçınılmaz olduğu durumlar varsa (çok nadir de olsa olabilir) bu kural dikkate alınmayabilri diye. Örnek durum uyduramadım kafamda ayaküstü ama işte 6 İngiliz 5 Alman falan hep aynı torbalara toplanırsa vs gibi istisnai durumlarda mecbur olabilir bir ihtimal.
bize 5 ingiliz düşmesin de :)
şikeciler olsa kesin bu zevki yaşarlardı..

Ankete bakarsam bissouma işinin yatması hayırlı olmuş derim. Forumun kanalize olduğu topçudan hayır gelmez. İsme cisme kanmamak lazım bagajı dolu topçular bunlar. Herif balon çekmiş clubta survivor taner misin sen? Ailesaraya yakışmaz.

Ulan Dortmund, N.U filan adamı istese sana mı gelirdi. Ha transfer teklifi yapmamaları oyuncunun seviyesi o kadar değil demek değil. Takımların ihtiyaçları ve o bölgeye ayırdıkları bütçeyle, hatta menajer ilişkileriyle bile alakalı bir durum. Singo normal şartlarda rahatlıkla PL yapabilecek bir herifti ki dünki hafif üzgün görüntüsünde bu hayal kırıklığı da yatıyor olabilir. Kendisine benzer topçular daha iyi liglere gitti çünkü. Eğrisi doğrusuna denk geldi de bize geldi. Burdan hikaye uydurmaya gerek yok. Biz suyun karşı tarafı değiliz.

genç aldık, satarız diyoruz da 4,8 m alan topçuyu kime satacaz.
her hafta CL ilk 11 ine filan girmesi lazım

Benim bildiğim tanıdığım bu vasıfsız yönetim bir tane yetersiz kaleci alıp transferi kapatır.

Hala hakan ilkay konuşuluyor.Bu adamlardanda bize fayda gelmez.

Osimen,singo belkide tarihin en iyi transferleri.
Ama bu orta saha rotasyonuyla bu adamlardanda gerekli fayda alınamayacak güzelim kadroya yazıl edecekler.

Ulan Dortmund, N.U filan adamı istese sana mı gelirdi. Ha transfer teklifi yapmamaları oyuncunun seviyesi o kadar değil demek değil. Takımların ihtiyaçları ve o bölgeye ayırdıkları bütçeyle, hatta menajer ilişkileriyle bile alakalı bir durum. Singo normal şartlarda rahatlıkla PL yapabilecek bir herifti ki dünki hafif üzgün görüntüsünde bu hayal kırıklığı da yatıyor olabilir. Kendisine benzer topçular daha iyi liglere gitti çünkü. Eğrisi doğrusuna denk geldi de bize geldi. Burdan hikaye uydurmaya gerek yok. Biz suyun karşı tarafı değiliz.

b dortmund istedi heis adamı
newcastle da 1 2 ay önce epey istiyodu

biz deli yüksek maaş verdik diye alabildik muht

ne hakanı yaw fener teklifini gsye karşı koz olarak kullanmağa çalışan biri evliya olsa istemem

aynı şekilde ihanet şebekesinin oyuncağı olan barış alper dansözü de ilk fırsatta arap çöllerine dehlemeliyiz

keremi hiç katmıyorum kucaktan kucağa bi bjkye bi fenere kıvırıyor yediği kaba pisleyen birisi dün benficalı olsam kafayı yerdim herhald

genç aldık, satarız diyoruz da 4,8 m alan topçuyu kime satacaz.
her hafta CL ilk 11 ine filan girmesi lazım
Dogru diyorsun ancak bizimkilerin bence kafada oyuncu satma birinci plan degil. Harbiden Avrupa devlerinle ayni klasmana girmek istiyorlar. Bence sacma plan ama onu dusunuyorlar.

Turkiye futbol piyasasindaki harcamalar cok cok sacma. Hele ki Besiktas falan nasil batmayacak akil alacak is degil.

Geri
Üst Alt