- 31 Ağustos 2021
- 54.956
- 40.048
- 2.628
CL nin mi?Geçen senenin puan tablosu var mı 8 maç sonu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL nin mi?Geçen senenin puan tablosu var mı 8 maç sonu?
takım gücüne göre kıyaslarsan en zorlardan biri bizimki bencene zor ne kolay ya bizimki ortalama işte
UEFA Champions League: League phase draw | UEFA Champions League 2025/26
UEFA Champions League 2025/2026 league phase draw schedule confirmed. Find out who is facing who in UEFA Champions League 2025/2026 league phase.www.uefa.com
Evet kim kaç puan almış falan merak ettim…CL nin mi?
bence bizim gibi takımlar için kötü çünkü 24'ü ucundan kaçırsan dahi köyüne dönmek zorundasın.CLdeki yeni formatın eskisinden daha iyi olduğu konusunda hemfikir olalım
grup maçlarında pek güzel maçlar ortaya çıkmıyordu önceki sistemde. en üst seviye olan iyi takımlar zaten genelde gruptan çıktıktan sonra karşılaşıyordu.. şimdi ise her hafta top seviye takımların birbiri arasında maç olma ihtimali var.
Geçen senenin puan tablosu var mı 8 maç sonu?
takım gücüne göre niye kıyaslıyoz ne alaka yatakım gücüne göre kıyaslarsan en zorlardan biri bizimki bence
psgnin fikstür kol gibi evet ama güçlü takım psg
hala şu anki sistemi beğenmedim, sevmedim diyenler var. eski sistemi övenler bile görüyoruzharbi mi yav
Yok sanmam. Bence Lammens'i ikna etmeye çalışıyoruz. City'e de ver ucuza diyoruzdur. Hatta benim belki olması çok zor haber olmadığı için hiç ama bir anda sürpriz bir Bento'yu uçaktan inersek şaşırmam.Lammens ikna edildide ne olur ne olmaz son bi ederson yoklamasi gibi sacma seyler yapmiyoruzdur degil mi?
benide maaş ve kontenjan işi düşündürüyor. Birde performansı düşüşte mi milli takımada alınmadı bir soru işareti tabi. biraz duygusal bakıyorım bizde tutanların uyrukları açısından. lammens daha mantıksal. maaşı az, yaşı küçük, artı kontenjana giriyor, kalitesi iyi deniyor. lammens de korkum belçika ligi gerçekten leş kalite. samatta, tetteh filan şov yapıyordu orda.8 m maas ya, icim aglar yani o maasa ve problem olmasi garanti nerdeyse o yuzden
evet o ihtimal kötü ama +2 maç fazla oynuyorsun zatenbence bizim gibi takımlar için kötü çünkü 24'ü ucundan kaçırsan dahi köyüne dönmek zorundasın.
avrupa liginde devam etme ihtimali güzeldi.
Genede bence bizim sisteme bissouma daha uygun aslında ikisi birden olsa keşkeAdam aktif en iyi 10 OS'den biri an itibariyle. Tokatlamayacağı çok çok az adam var.
Reis bu maguire ın kale prototipi gibi duruyor
avrupada hep bu kadrolarla mücadele ettik bazen avrupa konusunda gereksiz eleştiriliyoruz. nadir tam kaliteli çıktık ondada hakkını verdik. şu kadronun 2-0 yenilmesi mucize valla.
Ulan Jem Galatasaray'da oynadiğını hatirlamıyordurEkli dosyayı görüntüle 300775
gözüm kanadı. sneijder ve poldi’ye neler yasatmısız vah vah
davinson babanın intikamını almamız lazım alvarez yavsagından