Hangisini Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Anket kapatılmış .
CLdeki yeni formatın eskisinden daha iyi olduğu konusunda hemfikir olalım

grup maçlarında pek güzel maçlar ortaya çıkmıyordu önceki sistemde. en üst seviye olan iyi takımlar zaten genelde gruptan çıktıktan sonra karşılaşıyordu.. şimdi ise her hafta top seviye takımların birbiri arasında maç olma ihtimali var.
bence bizim gibi takımlar için kötü çünkü 24'ü ucundan kaçırsan dahi köyüne dönmek zorundasın.
avrupa liginde devam etme ihtimali güzeldi.

Kimseyi getiremiyorsak U23e uyan Young Boysun kalecisini alin. Fikstürü gösterip, burda iyi performans gösterirsen sene sonu piyasa degerin 25-30 olur diyerek ikna edelim

Lammens ikna edildide ne olur ne olmaz son bi ederson yoklamasi gibi sacma seyler yapmiyoruzdur degil mi?
Yok sanmam. Bence Lammens'i ikna etmeye çalışıyoruz. City'e de ver ucuza diyoruzdur. Hatta benim belki olması çok zor haber olmadığı için hiç ama bir anda sürpriz bir Bento'yu uçaktan inersek şaşırmam.

2002 nin öcünü alabilcek miyiz acaba liverpooldan

2002 model Mondragon olsa en fazla 2 yerdi

8 m maas ya, icim aglar yani o maasa ve problem olmasi garanti nerdeyse o yuzden
benide maaş ve kontenjan işi düşündürüyor. Birde performansı düşüşte mi milli takımada alınmadı bir soru işareti tabi. biraz duygusal bakıyorım bizde tutanların uyrukları açısından. lammens daha mantıksal. maaşı az, yaşı küçük, artı kontenjana giriyor, kalitesi iyi deniyor. lammens de korkum belçika ligi gerçekten leş kalite. samatta, tetteh filan şov yapıyordu orda.

Reis bu maguire ın kale prototipi gibi duruyor

heis 4 5 maçını ful izledim, özetlerin hepsini izledim

abuk subuk yediği goller de var ama hiç beklenmedik, kritik kurtarışlar yapıyor. uzun pasları ise çok çok iyi, her maç 2 3 posyon yaratıyor bu paslarla

tzolakis'i alamıyosak bu herifi almak iyi olur, yaşı da 23

eğer sırf ödenen paradan dolayı zorla oynatılmazsa günay lammens’i kesecektir bence,

sol stopere insallah bi hamle yaparız. hakan ç. ihtimali de bence bu yüzden gelişti. ya da zaniolo’nun gitmek istememesinden.

Geri
Üst Alt