Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Sinan abin kim?Sinan agabey icardi gs de demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan abin kim?Sinan agabey icardi gs de demis
Sinan engin
NBA ile NFL'i ayirt edemiyon bile dahaGece seni NFL bilmecemle dumura ugrattigimi cabuk unuttun
ikisi de bullshit oldugundan bi tasla iki kusNBA ile NFL'i ayirt edemiyon bile daha
Sinan ağabey
ikisi de bullshit oldugundan bi tasla iki kus
Bir tahmin renktas duyum filan değil. Sana dm den atıyım. Büyüsü bozulmasınKim renktas?
@Oscar GörevlisiBir tane gördükten sonra bir daha göremiyor diye biliyorum.
Asil paraya kiyip Alex Moreno'yu alacaktikAlioskiyi alacakken 3kuruş için pva aldık ya bize müstehak. Babelin kazığı da olabilir tabi
Roma da 3 veriyor 1m icin huzurunu bozacak adam olsaydi kac kere Torino'dan ayrilmisti simdiYıllık 4 vereceğimizi düşünmüyorum öyle olsa çoktan gelirdi bence.
İhale mafyaları gibi. Bize payımızı verin ihaleye hiç girmeyelim.Eldor ise yariyorsa adamlar onu bize opsiyonlu versin ve biz Belotti transferinden vazgecelim
ispanyol adam, hicbi sey yapamasa bile bi seyler yapar dogustan futbol zekalari tavan son donemde ozellikle. TORRENT kalsaydi keske o getirirdi bargain+potansiyelAsil paraya kiyip Alex Moreno'yu alacaktik
Betis'i bol bol izledim gecen sezon Pellegrini'yi cok sevdigim icin. Harika top oynadilar. Pas oyunu diye olup bittigimiz oyunu kusursuza yakin islediler bu herif de inanilmaz oynadi solak Mariano gibi ama daha cabugu gibiydi. Hayvan gibi skor katkisi yapmis zaten kariyer sezonu falandi. O zaman piyasa degeri 6m'ydi ugrassak 7-8m bandinda biterdi su an piyasa degeri 18m herifin
6.5 m euro istediler, oyuncu da 1.5 maaş istedi. Geçen yılki takımda kaybolup giderdi, sonra Sıddık isimli bir herif gelip beleş PvA varken Moreno'ya 6.5 verdik derdi. Diğerleri de şakşak yapardı.Asil paraya kiyip Alex Moreno'yu alacaktik
Betis'i bol bol izledim gecen sezon Pellegrini'yi cok sevdigim icin. Harika top oynadilar. Pas oyunu diye olup bittigimiz oyunu kusursuza yakin islediler bu herif de inanilmaz oynadi solak Mariano gibi ama daha cabugu gibiydi. Hayvan gibi skor katkisi yapmis zaten kariyer sezonu falandi. O zaman piyasa degeri 6m'ydi ugrassak 7-8m bandinda biterdi su an piyasa degeri 18m herifin
Moreno da 29 yasinda degil mi6.5 m euro istediler, oyuncu da 1.5 maaş istedi. Geçen yılki takımda kaybolup giderdi, sonra Sıddık isimli bir herif gelip beleş PvA varken Moreno'ya 6.5 verdik derdi. Diğerleri de şakşak yapardı.
Oyuncu gelişimi, taktik, teknik konularından bihaber Boupendza gibi tiplerle takım olunacağını sanan güruhun olduğu yerde 30+ları dolduracaksın takıma, hoşlarına gider öylesi.
O transfer döneminde Alioski isteniyordu genelde. Moreno beğenilmiyordu. Moreno'yu alıp kazıklanmayalım görüşü hakimdi.Asil paraya kiyip Alex Moreno'yu alacaktik