Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Galiba bu is Antony isinden bagimsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum renktas bana göre biz çok yüksek teklif vermemisizdir ve o yüzden henüz karar vermemiştir diye düşünüyorumRoma da 3 veriyor 1m icin huzurunu bozacak adam olsaydi kac kere Torino'dan ayrilmisti simdi
Iste ben de onu diyorum 4m, 3m'den cok daha fazla degil.Bilmiyorum renktas bana göre biz çok yüksek teklif vermemisizdir ve o yüzden henüz karar vermemiştir diye düşünüyorum
Yanlış bilmiyorsam eski beşiktaş tribün liderlerinden Erdal Kara başkanıydı buranın
Renktas olimpiyattaymissin goremedik yaubah ulan şu giresun maçınıda 1-0 kazansaydık...
aradan kaç gün geçti, içime dert oldu bu maç. trabzonspor maçındaki bir galibiyet tekrardan rüzgarı arkamıza almamızı sağlar.
Geçen sezon başlangıç maçında kaybettilerbelhandanın fener mağlubiyeti dahi olmayabilir ne anlatıyorsunuz kral hakkında
Ondan bağımsız olamaz yav tonla adamlari var zaten. Anca Antony giderse olabilirGaliba bu is Antony isinden bagimsiz
Şu herifleri izlemeye son ver, lütfen.
Madem striker alcaklar icardi zorlasinladpiatek'i kiralar bence bizimkiler
belotti daha bi olası gibi icardi transferine nazaranMadem striker alcaklar icardi zorlasinlad