Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maaşı yüksek değilse 25 yaşındaki Toure riskine girilebilir. Fena durmuyor.

Fakat önceliğimizin kanat ve forvet olduğu gerçeğiyle bir an evvel yüzleşelim

Bizimkiler belli ki deadline fırsatları kovalıyor TR transfer dönemi daha geç bitiyordu iskartaya çıkanlara çökmeye çalışırız ..Dursun Özbek ihtimal bile vermezken bu kadar adami aldı devamını da getirecektir bir şekilde .Takım oturana kadar minimum kayıpla gidersek enfes olur..

Berkan yatarak para kazanmak falan filan çık çalış mücadele et oyna güzel kardeşim. Geçen sene de oynayarak takımın anasını bellediniz o para hak mıydı?

Torrent kalsaydı ne eksik olurdu su anki takimdan?
Bence uygun maliyete ise yarar topcular alir araya da potansiyel serpistirebilirdi oyuncu agini kullanip.
kampta istedigi oyunu istedigi oyuncularla isletirdi. cabuk yediler adami malesef populizmden dolayi. cayci vs diye asagilandi adamdan beklenti o kadroyu alip tepeye cikarmasi falandi sirf terim yapamadi sen de yapamazsin ama yapacaksin biz GSyiz dendi

Italyanlarin yaptigi haberlere gore Memphis ile Juve yillik €5m bandinda anlasmislar. Sonra Memphis serbest kalmak icin Barcelona'yla gorusmus, bu gorusmeler de 48 saat once sonuclanmis ama Memphis bu sefer €7-8m bandinda bir ucret isteyince Italyanlar belki bir daha oturmamak uzere masadan kalkmis. Bu hafta icinde aracilar bir daha gorusme ayarlamaya calisacaklarmis

Pazar gecesi belki Memphis'in telefonu calar

"Alo Memphis ben George Gardi, Galatasaray adina ariyorum"

6.5 m euro istediler, oyuncu da 1.5 maaş istedi. Geçen yılki takımda kaybolup giderdi, sonra Sıddık isimli bir herif gelip beleş PvA varken Moreno'ya 6.5 verdik derdi. Diğerleri de şakşak yapardı.

Oyuncu gelişimi, taktik, teknik konularından bihaber Boupendza gibi tiplerle takım olunacağını sanan güruhun olduğu yerde 30+ları dolduracaksın takıma, hoşlarına gider öylesi.
6.5m bonservis 1.5m maas bence kelepir olurmus tabii geri donup bakarak konusmak kolay PvA'yi da baya ucuza aldik.

Bence o takimda PvA kaybolmadiysa Moreno hic kaybolmazdi. Ha millet yine konusurdu agizlari torba degil ki buzesin. Oynamaya calistigimiz oyuna cok daha uygun olan oyuncu Moreno'ydu ama, orasi net.

Bizi şampiyon yapacak leblebi gibi gol atabilen forveti bu hafta açıklamalıyız
Adres Belli Gibi Kanks :D
FacPKcnWIAEy32F

O transfer döneminde Alioski isteniyordu genelde. Moreno beğenilmiyordu. Moreno'yu alıp kazıklanmayalım görüşü hakimdi.
Tabii ki, ben de simdi geri donup bakarak konusuyorum yoksa bedava PvA mi ~7m verip Moreno mu deseler tabii ki PvA denecekti maaslari da yakindi. O butce de baska yerlere harcanmis oldu

ah ulan şu giresun maçınıda 1-0 kazansaydık...

aradan kaç gün geçti, içime dert oldu bu maç. trabzonspor maçındaki bir galibiyet tekrardan rüzgarı arkamıza almamızı sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt