Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.674
- 20.237
- 2.193
Tamam ararız Erden Timur'u iptal eder ya kafana takmaya değmezİcardi videoları izliyorum sürekli. Adamı zorla beğenmeye çalışıyorum. Olmuyor abi olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ararız Erden Timur'u iptal eder ya kafana takmaya değmezİcardi videoları izliyorum sürekli. Adamı zorla beğenmeye çalışıyorum. Olmuyor abi olmuyor.
İcardiyi boşuna beklemeyelim Paris teklif etmiş bize ama bizimkiler istemiyormuş galiba direk Paris başkanından bilgi. Adminler ulaşırsa kaynağı gönderirim.
yabancı ülke durumları da var,gidersen.ama yunanistan,italya gibi.yakın yerler olabilirIsimden dolayi ztn cok geziyorum son 1 senede 12 kere istanbula gittim
Ayriyeten avrupanin altini ustune getiriyorum
Martdan sonrasi tam isabet
Otorite ile sorunlarimin oldugu dogru ocakda buyuk bir odeme yapmaliyim
1,5 sene sonrasinada bir baska planim var
Saglik konusunda ise Allah korusun
Bravo yani yuhh
Bizi de bir yorumlu sergiocaktan sonra otoriter figurlerle problemler olabilir.baba,abi,anne,patron gibi.saglık problemleri de olabilir,cevrenden büyüklerle ilgili haberler alabilirsin.dikkat et @Okan Özkan açıkcası çok seyahat edeceğin bi dönem.kısa yol,uzun yol.hatta bu 1 sene içerisinde kadersel bir yer değişikliği olabilir.ev,ofis vs gibi.şehir olabilir.2023 gelirlerinin artacagı bi sene,marttan sonra keyif alacagın bi dönem.aşk-evilik-iş guzel görünüyor.
önune hedef olarak neyi koyduysan çalısmaktan vazgecme,1.5sene sonunda mukafatını alacaksın
Duyumda zirve budur adam Nasr el Khalefiden duyum getirmis
yabancı ülke durumları da var,gidersen.ama yunanistan,italya gibi.yakın yerler olabilir
İcardiyi boşuna beklemeyelim Paris teklif etmiş bize ama bizimkiler istemiyormuş galiba direk Paris başkanından bilgi. Adminler ulaşırsa kaynağı gönderirim.
sen yaz,sana da yarın bakayım.nasıl olsa mac yok yarınBizi de bir yorumlu sergi
Derhal işleme alınmalıSenden bi ricam var reis.Sen yokken Trabzonspor Antalyaspor'a deplasmanda 5-2 yenildi ve Kopenhag'a elendiRica etsem bizim Trabzonspor maçına kadar banlanabilir misin özel istekle sonra tekrardan gelirsin en azından beraberliği kutlarız
![]()
Ne istiyon ne yazayimsen yaz,sana da yarın bakayım.nasıl olsa mac yok yarın
nude atmak için bahane mi arıyorsun reis kaynağı gönderirim derken, kaynak biraz müstehcen sankiİcardiyi boşuna beklemeyelim Paris teklif etmiş bize ama bizimkiler istemiyormuş galiba direk Paris başkanından bilgi. Adminler ulaşırsa kaynağı gönderirim.
iyi gazladınItalya evet
Olum sakamisin sen
dogum tarihi,dogdugun sehir ve dogum saatiNe istiyon ne yazayim
Daha klas bir hareket gormedim bu forumda
iyi gazladın![]()
Emin değilim ama ateistsin diye kalmış aklımda, yanılıyorsam yazmadım say; hidayete erdiysen de Allah daim eylesin...Isimden dolayi ztn cok geziyorum son 1 senede 12 kere istanbula gittim
Ayriyeten avrupanin altini ustune getiriyorum
Martdan sonrasi tam isabet
Otorite ile sorunlarimin oldugu dogru ocakda buyuk bir odeme yapmaliyim
1,5 sene sonrasinada bir baska planim var
Saglik konusunda ise Allah korusun
Bravo yani yuhh
Cinsel içerikli mesaj atmayalım.Son Dakika: Icardi gelmek üzere...