Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isimden dolayi ztn cok geziyorum son 1 senede 12 kere istanbula gittim
Ayriyeten avrupanin altini ustune getiriyorum

Martdan sonrasi tam isabet

Otorite ile sorunlarimin oldugu dogru ocakda buyuk bir odeme yapmaliyim

1,5 sene sonrasinada bir baska planim var

Saglik konusunda ise Allah korusun

Bravo yani yuhh
yabancı ülke durumları da var,gidersen.ama yunanistan,italya gibi.yakın yerler olabilir

ocaktan sonra otoriter figurlerle problemler olabilir.baba,abi,anne,patron gibi.saglık problemleri de olabilir,cevrenden büyüklerle ilgili haberler alabilirsin.dikkat et @Okan Özkan açıkcası çok seyahat edeceğin bi dönem.kısa yol,uzun yol.hatta bu 1 sene içerisinde kadersel bir yer değişikliği olabilir.ev,ofis vs gibi.şehir olabilir.2023 gelirlerinin artacagı bi sene,marttan sonra keyif alacagın bi dönem.aşk-evilik-iş guzel görünüyor.
önune hedef olarak neyi koyduysan çalısmaktan vazgecme,1.5sene sonunda mukafatını alacaksın
Bizi de bir yorumlu sergi

Bugün itibari ile transfer gündemlerini takip etmek adına iş yerinden izne çıktım doya doya nöbet tutayım.

İcardiyi boşuna beklemeyelim Paris teklif etmiş bize ama bizimkiler istemiyormuş galiba direk Paris başkanından bilgi. Adminler ulaşırsa kaynağı gönderirim.
nude atmak için bahane mi arıyorsun reis kaynağı gönderirim derken, kaynak biraz müstehcen sanki

Isimden dolayi ztn cok geziyorum son 1 senede 12 kere istanbula gittim
Ayriyeten avrupanin altini ustune getiriyorum

Martdan sonrasi tam isabet

Otorite ile sorunlarimin oldugu dogru ocakda buyuk bir odeme yapmaliyim

1,5 sene sonrasinada bir baska planim var

Saglik konusunda ise Allah korusun

Bravo yani yuhh
Emin değilim ama ateistsin diye kalmış aklımda, yanılıyorsam yazmadım say; hidayete erdiysen de Allah daim eylesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt