- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
rudy galetti surekli üfürüyo yav,keske depay gelse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu diyen adam üfürükçü,sorun ordaDepay gelirse hem kanat hem forvet her türlü ciddi katkı verir bence öncelik verilmesi normaldir.
İcardiyi boşuna beklemeyelim Paris teklif etmiş bize ama bizimkiler istemiyormuş galiba direk Paris başkanından bilgi. Adminler ulaşırsa kaynağı gönderirim.
Depay gelirse hem kanat hem forvet her türlü ciddi katkı verir bence öncelik verilmesi normaldir.
icardi öncelik değilse kim öncelik haaland mı
Ovduk ve istedik ama cogunluk 15 sene once defansa kosmadigi video yuzunden cop ilan etmistiWilliam carvalho begenilmiyordu burda
Betis macinin ilk yarisini izledim,gsc sasirtmadi
Cok iyi topcu,hatta Türkiye liginin üstünde kalite olarak
45 dakika da anlasiliyor bu top kontrolu ile oyun görüsü ile
Evander le cengiz farkli tipler
8/10 gibi bu evander
Bize 2 tane teknik
1 tane hizli
1 tanede forvet
Hucumcular lazim
Keremle yunusa yazik edecegiz yoksa
Insanlar keremle yunus olayini yanlis degerlendiriyor
Rekabet onlara daha iyi gelecektir yoksa ikisini cope cikaracak bu taraftar
Torreira'yi aldık ama ya daha güzel olmadı mıOvduk ve istedik ama cogunluk 15 sene once defansa kosmadigi video yuzunden cop ilan etmisti
Takımı komple değiştirdik başkanı değiştirdik hocayı değiştirdik.. lakin herkesin bu adam bastonla zor oynar defolsun gitsin dediği adam 5 dakika da 2 gol atarak 6 puan kazandırdı.. sanki çare yeni oyuncu değil gibi..
ben diyorum transfer etmediğimiz bu herif kim?hüsnü abi gomis yazınca jeton düştüTakımı komple değiştirdik başkanı değiştirdik hocayı değiştirdik.. lakin herkesin bu adam bastonla zor oynar defolsun gitsin dediği adam 5 dakika da 2 gol atarak 6 puan kazandırdı.. sanki çare yeni oyuncu değil gibi..