Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi öncelik değilse kim öncelik haaland mı
giphy.gif

Şöyle topla arası fena olmayan aygır gibi bir forvet yok mu abi piyasada ? Haaland olsun demiyoruz da nerede olumsek adam var onun peşindeyiz ..Şöyle rakip defansı sindirecek topu alınca iyi kötü sürebilecek bir forvet istiyorum artık kaç yıldır böyle bir adam bulamadık. Prime aboubakar gibi birşey istiyorum o kadar golcü olmasa da olur

Depay son Lyon sezonunda 29 kere forvet olarak oynamis ve 12 gol + 12 assist yapmis

Kosmuyor mucadele eiyor diye elestirilmis alman medyasina gore

Biraz forvrt oynadigi maclarin ozetlerine baktim

Paket dembele slimani filan karisik oynamislar

Bizim sneijder gibi sola kayip durmus

Birebir sneijder hikayesi gibi forvet oynamasi disinda

Sneijderde 10 noydu solacikin dibinden ayrimazdi elestirenlerde kosmuyor diye elestirirdi

Bence kadroya alınmayacak olan yabancı futbolcular bu hafta sonu yada başı gitmiş olur sonra welcome to new players

Yönetim belli ki akşam pazarına çıkmış yoksa bu kadar hareketten sonra durgunluğun bir anlamı yok fırsat transferi kovaliyoruz %5 ihtimal belki ama aradan depayi alabilirsek efsane bir iş yapmış oluruz bu herif tek basina sorunlarımızın %50 sini net cözer .. Gerekirse İcardi gelmesin ama bu herif için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı öncelik olmalı..

Begenmemek olarak algılamayın ama burada çoğu kişi İcardi gelince hayal kırıklığına uğrayacak.. Tabi ekstra first class isimler gelirse bu durum değişebilir şu anki takım İcardilik oyun oynamiyor zaten o tarz oyun oynasak Gomis şu koca gotuyla 20 gol atar..
Psgyle bize karşı golünü atmıştı ki ilk transfer olduğu sezondu yanılmıyorsam yani kariyer zirveleriydi bizi muhtemelen en az zorlayan oyuncuları olmuştu..Haaa interdeki icardiyi derseniz o çok başkaydi ama o tarz sezonlar gecirebilecegini sanmıyorum zirveyi yaptı Inter ekmeğini yedi.
Yineliyorum şu ortamda İcardi gibi bir herife burun kivirilmaz bu yaşta A kalite bir forvet ama Seferovic gibi pivot - servisci adam bile bizim kasap stoperler arasında zorlanıyor takımdan destek alamıyor kendisi gibi oynayamiyor İcardiye top gelmedikçe ilginç yorumlar görebiliriz..
Inter'de liderdi PSG'de figüran, belki de ihtiyacı liderliktir.

Icardi'yi en iyi döneminde dahi beğenmesem de ligde ciddi fark yaratacağını düşünüyorum.

2014-15te sneijder ve melo show vardı, sene başı alınan pandev ve cemali gibi isimler kısa sürede işporta olduklarını ispatlamışlardı. sneijder - mertens, melo - toreira, pandev - seferoviç, olivera da cemali gibi bir equasyon kurabiliriz. geriye burak kalıyor heralde icardi deriz ona, yasin - kerem ztn baya benzior, bekler ve stoperler daha iyi, kale daha kötü, bi de yunus var onu da birine benzetemedim. orda da şamp olmuştuk. bakalım yüce rabbimiz bize kupayı nasib edecek mi.

2014-15te sneijder ve melo show vardı, sene başı alınan pandev ve cemali gibi isimler kısa sürede işporta olduklarını ispatlamışlardı. sneijder - mertens, melo - toreira, pandev - seferoviç, olivera da cemali gibi bir equasyon kurabiliriz. geriye burak kalıyor heralde icardi deriz ona, yasin - kerem ztn baya benzior, bekler ve stoperler daha iyi, kale daha kötü, bi de yunus var onu da birine benzetemedim. orda da şamp olmuştuk. bakalım yüce rabbimiz bize kupayı nasib edecek mi.
:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt