Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.142
- 4.738
Bu icardi fizik/kondisyon acisindan sefer gibi cikarsa sezona elvada deriz. Gezen pres yapabilen bir santraforu tercih ederdim icardi yerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu icardi fizik/kondisyon acisindan sefer gibi cikarsa sezona elvada deriz. Gezen pres yapabilen bir santraforu tercih ederdim icardi yerine.
Uzaktan takip etmek daha verimli ve daha stressiz. Bundan sonra pek yazmayacagim reis.
icardi öncelik değilse kim öncelik haaland mı
En cok isteyenlerden biriydim karistirmissin ustatBelottiyi istemiyordun diye hatırlıyorum aslında tarifine uyuyor
sana avatar yapalımBu icardi fizik/kondisyon acisindan sefer gibi cikarsa sezona elvada deriz. Gezen pres yapabilen bir santraforu tercih ederdim icardi yerine.
Uzaktan takip etmek daha verimli ve daha stressiz. Bundan sonra pek yazmayacagim reis.
Ronaldoicardi öncelik değilse kim öncelik haaland mı
Depay son Lyon sezonunda 29 kere forvet olarak oynamis ve 12 gol + 12 assist yapmis
Bence kadroya alınmayacak olan yabancı futbolcular bu hafta sonu yada başı gitmiş olur sonra welcome to new players
Hain pasif kellesi uçurulsunPasfi isimli üyenin tjk taraftarı olduğu bilgisi demin elimize ulaştı.
Inter'de liderdi PSG'de figüran, belki de ihtiyacı liderliktir.Begenmemek olarak algılamayın ama burada çoğu kişi İcardi gelince hayal kırıklığına uğrayacak.. Tabi ekstra first class isimler gelirse bu durum değişebilir şu anki takım İcardilik oyun oynamiyor zaten o tarz oyun oynasak Gomis şu koca gotuyla 20 gol atar..
Psgyle bize karşı golünü atmıştı ki ilk transfer olduğu sezondu yanılmıyorsam yani kariyer zirveleriydi bizi muhtemelen en az zorlayan oyuncuları olmuştu..Haaa interdeki icardiyi derseniz o çok başkaydi ama o tarz sezonlar gecirebilecegini sanmıyorum zirveyi yaptı Inter ekmeğini yedi.
Yineliyorum şu ortamda İcardi gibi bir herife burun kivirilmaz bu yaşta A kalite bir forvet ama Seferovic gibi pivot - servisci adam bile bizim kasap stoperler arasında zorlanıyor takımdan destek alamıyor kendisi gibi oynayamiyor İcardiye top gelmedikçe ilginç yorumlar görebiliriz..
2014-15te sneijder ve melo show vardı, sene başı alınan pandev ve cemali gibi isimler kısa sürede işporta olduklarını ispatlamışlardı. sneijder - mertens, melo - toreira, pandev - seferoviç, olivera da cemali gibi bir equasyon kurabiliriz. geriye burak kalıyor heralde icardi deriz ona, yasin - kerem ztn baya benzior, bekler ve stoperler daha iyi, kale daha kötü, bi de yunus var onu da birine benzetemedim. orda da şamp olmuştuk. bakalım yüce rabbimiz bize kupayı nasib edecek mi.
nevzat da artık twit atmıyo pek.bizimkler namluyu gizliyo belliki