Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenmemek olarak algılamayın ama burada çoğu kişi İcardi gelince hayal kırıklığına uğrayacak.. Tabi ekstra first class isimler gelirse bu durum değişebilir şu anki takım İcardilik oyun oynamiyor zaten o tarz oyun oynasak Gomis şu koca gotuyla 20 gol atar..
Psgyle bize karşı golünü atmıştı ki ilk transfer olduğu sezondu yanılmıyorsam yani kariyer zirveleriydi bizi muhtemelen en az zorlayan oyuncuları olmuştu..Haaa interdeki icardiyi derseniz o çok başkaydi ama o tarz sezonlar gecirebilecegini sanmıyorum zirveyi yaptı Inter ekmeğini yedi.
Yineliyorum şu ortamda İcardi gibi bir herife burun kivirilmaz bu yaşta A kalite bir forvet ama Seferovic gibi pivot - servisci adam bile bizim kasap stoperler arasında zorlanıyor takımdan destek alamıyor kendisi gibi oynayamiyor İcardiye top gelmedikçe ilginç yorumlar görebiliriz..

William carvalho begenilmiyordu burda

Betis macinin ilk yarisini izledim,gsc sasirtmadi

Cok iyi topcu,hatta Türkiye liginin üstünde kalite olarak

45 dakika da anlasiliyor bu top kontrolu ile oyun görüsü ile
Ovduk ve istedik ama cogunluk 15 sene once defansa kosmadigi video yuzunden cop ilan etmisti

Evander le cengiz farkli tipler

8/10 gibi bu evander

Bize 2 tane teknik
1 tane hizli
1 tanede forvet

Hucumcular lazim

Keremle yunusa yazik edecegiz yoksa

Insanlar keremle yunus olayini yanlis degerlendiriyor

Rekabet onlara daha iyi gelecektir yoksa ikisini cope cikaracak bu taraftar

Tabi canım biri 10 biri kanat ama ben her türlü Cengizi tercih ederim.. hem kaliteli hem yerli sağlam kaldığı sürece az buçuk ne vereceği de belli..

Simdi baktim

Covide kadar solacik

Covid basladiktan sonra forvet oynamaya baslamis

Sanirim tdlerin baslarina covid carpmis herifin solacik oldugunu unutmuslar

Zaten forvrt oynadikdan sonrada formu dusmus

Solacikda afferdisiniz ortaligin irzina gecmis

Takımı komple değiştirdik başkanı değiştirdik hocayı değiştirdik.. lakin herkesin bu adam bastonla zor oynar defolsun gitsin dediği adam 5 dakika da 2 gol atarak 6 puan kazandırdı.. sanki çare yeni oyuncu değil gibi..

Evet tuhaf bir durum gomis olmasa sezon bitti önümüze bakalım muhabbeti olurdu muhtemelen

Takımı komple değiştirdik başkanı değiştirdik hocayı değiştirdik.. lakin herkesin bu adam bastonla zor oynar defolsun gitsin dediği adam 5 dakika da 2 gol atarak 6 puan kazandırdı.. sanki çare yeni oyuncu değil gibi..
ben diyorum transfer etmediğimiz bu herif kim?hüsnü abi gomis yazınca jeton düştü

soldan 18 yayindan arka direge topu birakmak olan adami forvet oynatmakda nedir ya
Robbeni forvet oynatmak gibin birsey
Xavidemi futbolu unutmus sanirim

öncelik belottiydi alamadık işte.her yazılana kanmayın.icardi forvete,sola da depay gelir inşallah

uçak rotasını paris-barcelona-milano-istanbul yapın bitsin

Okan hocanin Torrentten çok daha iyi kaliteli bir takımı olduğu aşikar..Ama gördüğüm kadarıyla yapabildiği tek şey Oliveiranin PVAya attığı ekstra toplar onun dışında çalışılmış özel birşey göremedim.. Yıllardır yanındaki isimleri yıldız eden Seferovic koca bir hiç skor yapmadı umrumda değil ama oyun içinde yok oluyor resmen..Keremi hiçbir şekilde motive edip doğru oynayamiyor..Yunus desen sanki sirf Montelladan öğrendiklerini yapmaya çalışıyor gibi..Yani biraz da oyuncularında göre bir oyun kurgusu yapıp onun üzerinde çalışırsın..Her sıkıştığında 2 kagni forveti alırsan k.bak.a kimse sana tahammül edemez.. Bakıyorsun Gomisin Ümraniyeye attığı gol tamamen bireysel becerisi bir taktik ürünü değil..
İlk maçlar olduğu için çok sert konusmuyorum takım oturana kadar psikolojik olarak yarışta kalmak da çok önemli ama en azından oyun olarak birşeylerin iyiye gittiğini görmek istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt