Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.280
- 4.056
- 428
Torreira çıkıp yerine Berkan girince eyvah dedim ama Allahtan iyi oynadi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı oyunu oynadı. bireysel hata yapmayınca kral yapınca rezalet oluyor.Torreira çıkıp yerine Berkan girince eyvah dedim ama Allahtan iyi oynadi![]()
Hadi lan oradan Barış'ı, Emre Kılınç'ı bilmesek inanacağız. Kanat yok takımda kimi alırsa alsın sövülecekti. Sırf konuşmak için konuşuyorsun. Kerem kötüydü, çıkmalıydı tamam ama sevin yaptığın sırf goygoy.
Torreira çıkıp yerine Berkan girince eyvah dedim ama Allahtan iyi oynadi![]()
Böyle yazıyorsunuz da yerli kim oynayacak, kaliteli yerli oyuncu da almamız gerekiyor ilk 11 seviyesinde.Harit alın Harit mitcö iyileşince solda Harit ortada Mertens sağda yunus arkada da torreira ve mitçö olmalı. Takımdaki kanat oyuncuları kanat olduklarının farkında değil hep aynı hareketler içe çek şuursuzca şut atmaya çalışıyorlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilk aldıgı topta arkasına dönüp pas verse muthıs diyebilirdimTorreira çıkıp yerine Berkan girince eyvah dedim ama Allahtan iyi oynadi![]()
Golü de okan girip atsın diye bekliyorlar herhalde.Yalan mı söylüyorlar ? Giriyoruz ve bitiriyoruz dememiş kimse zaten ?
Beyler Larsen in pozisyonu net penaltı değil miydi ? Alper Ulusoy suzme Galatasaray dusmani![]()
Terim gelsin diye bir şey dediğim yok renkdo. Ama okan'la şu an için olmayacak gibi duruyor. El altından başka hocalarla görüşmek lazım. 7-8 maç sonra takım başka bir kimliğe bürünür ona bir şey diyemem ama gidişat pek iyi değil.Terimle 3 sezon kaybettik okanla niye 1 sezon lüksümüz yok. Bu sezonu da mı terim mahvetsin. Bence yeter, 3 ten fazlası bünyeye zarar
ftnin kupa macından sonra takımın basireti baglandıYalan mı söylüyorlar ? Giriyoruz ve bitiriyoruz dememiş kimse zaten ?
Torreira çıkıp yerine Berkan girince eyvah dedim ama Allahtan iyi oynadi![]()
Yani aslına ikinizde haklısınız üretmekte bir sorun var girilen pozisyonlarda beklenen bitiricilik yok. Hücum organizasyonları kötü kimse ne yaptığını bilmiyorYalan mı söylüyorlar ? Giriyoruz ve bitiriyoruz dememiş kimse zaten ?