Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey son topları olumlu kullanırsa ve hele iyi orta yapmayı da öğrenirse deli para eder.Aslanım

Bir pozisyonda onu bombosken direk orta yaptı halbuki 2-3 metre daha sürse mertense yerden net gollük pas atacaktı.. Bence en çok bunun üzerine çalışmalı

takımın hucumda tek kaliteli yabancısı mertens arkadaşlar!!!! 3 aydır yazıyoruz.hucumda yabancı oyuncu yetersizliği var.seferovic fiizken bitik,gomisin yaşı var

buyuk takım planlaması böyle olmaz

Kaçan gollerde Okan Ne yapsın abi . 6 pastan bomboş topu kaleye sokamiyorsan söyleyecek söz yok
Ben anlamaz abicim. Kaleyi gören vuruyor boşa çıkartayım yok kahramanlık peşinde herkes ayrıca organize bir atağımız yok. Bencilliği Okan bitirecek gerekirse sert uyaracak.

Terim gelsin diye bir şey dediğim yok renkdo. Ama okan'la şu an için olmayacak gibi duruyor. El altından başka hocalarla görüşmek lazım. 7-8 maç sonra takım başka bir kimliğe bürünür ona bir şey diyemem ama gidişat pek iyi değil.

Ya mis gibi alman hocalar var

Bize adminin dedigi gibi sistem lazim

Sistemide anca sistem icinde yetisen hoca getirir zamaninda derwallin yaptigi gibi

o değilde bu doberman neden kuduz köpek gibi bize saldırıyor anlamadım.Okan hocaya resmen bir kalkışma var başka kanallarda da aynı şey sözkonusu

Sefer'den olmayacağını geldiği gün söyledik ama neyse...

Adamın 3-5 tane ikon golüne bakıp yine herkes methiyeler dizdi.

Mohamed ve Diagne'yi gönderip çok daha kötüsünü getirdik.

Geçen maç sonunda sezon boyunca 10 gol atar demiştim ama şu an ondan bile şüpheliyim.

Sen zaten bitirici bir forvet değilsin o zaman temaslı oyun oynamak zorundasın ama beyimiz top seviye forvetler gibi takılıyor sahada.

Satın olma opsiyonunu devreye sokarsak bir de bunun maaşı ile uğraşırız 3 yıl. Rezalet yemin ediyorum rezalet bir seçim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt