Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.544
- 39.411
- 3.293
Batsuhayi iş yapar . Onu bari alsak
Kriter seferovicse Cagne bile donebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batsuhayi iş yapar . Onu bari alsak
Batsuhayi sağlam insanı kanser eder.Batsuhayi iş yapar . Onu bari alsak
süt dilimi yiyom vallabir ertugrul ve kasımpaşa lazım bize
gol sorunumuz varken batsuhayi miBatsuhayi iş yapar . Onu bari alsak
kim diyodu5 transfer deniyordu
4e dustu
Simdide 3e dusmus
1 haftaya 1e dusecek Herhalde
Bu okan daha gecen hafta 4 futbolcu dedi
Bugunde 3e inmis
Sen önce okuduğunu anla ondan sonra konuş. Bilişsel yetilerin gelişmediyse 3-6 yaş arası için zeka geliştiren oyuncaklar önerebilirim istersen. Kerem'i çıkarsa da bir şey değişmeyecekti çünkü senin kanadın yok kanadın. Anlayabiliyor musun? Takmışsın Okan'a. Bu yüzden Okan'ı eleştirmen yersiz. Barış da vasat Emre Kılınç da. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsun sen.Lannn Kerem kotuydu cikmaliydi diyorsun ztn
dusuk zekali birey ben ne diyorum kerem cikmaliydi diyorum
Ben diyodumkim diyodu
kim diyodu
seferin ayakları cok agır ya ins form durumundandır stoper gibi ayagı varSeferoviçi eleştirenlere saygı duyuyorum gomize ağır diyoruz gol attığı için demiyorum ama o başlasın 11 de o zaman. Çok güçsüz görünüyor acilen golcü gelmeli.
Sen önce okuduğunu anla ondan sonra konuş. Bilişsel yetilerin gelişmediyse 3-6 yaş arası için zeka geliştiren oyuncaklar önerebilirim istersen. Kerem'i çıkarsa da bir şey değişmeyecekti çünkü senin kanadın yok kanadın. Anlayabiliyor musun? Takmışsın Okan'a. Bu yüzden Okan'ı eleştirmen yersiz. Barış da vasat Emre Kılınç da. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsun sen.
Sen önce okuduğunu anla ondan sonra konuş. Bilişsel yetilerin gelişmediyse 3-6 yaş arası için zeka geliştiren oyuncaklar önerebilirim istersen. Kerem'i çıkarsa da bir şey değişmeyecekti çünkü senin kanadın yok kanadın. Anlayabiliyor musun? Takmışsın Okan'a. Bu yüzden Okan'ı eleştirmen yersiz. Barış da vasat Emre Kılınç da. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsun sen.
En az 3 demiş mikser Mason.Bu okan daha gecen hafta 4 futbolcu dedi
Bugunde 3e inmis
Stoperden vazgeçtiler muhtemelenBu okan daha gecen hafta 4 futbolcu dedi
Bugunde 3e inmis
Seferoviçi eleştirenlere saygı duyuyorum gomize ağır diyoruz gol attığı için demiyorum ama o başlasın 11 de o zaman. Çok güçsüz görünüyor acilen golcü gelmeli.