Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aanholt bence hücumda hep hatalı tercihler yapıyor . Ortalar çok sert isabetsiz . Yazık o kadar enerji harcayıp katkı verememek

Lannn Kerem kotuydu cikmaliydi diyorsun ztn 😂

dusuk zekali birey ben ne diyorum kerem cikmaliydi diyorum
Sen önce okuduğunu anla ondan sonra konuş. Bilişsel yetilerin gelişmediyse 3-6 yaş arası için zeka geliştiren oyuncaklar önerebilirim istersen. Kerem'i çıkarsa da bir şey değişmeyecekti çünkü senin kanadın yok kanadın. Anlayabiliyor musun? Takmışsın Okan'a. Bu yüzden Okan'ı eleştirmen yersiz. Barış da vasat Emre Kılınç da. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsun sen.

Seferoviçi eleştirenlere saygı duyuyorum gomize ağır diyoruz gol attığı için demiyorum ama o başlasın 11 de o zaman. Çok güçsüz görünüyor acilen golcü gelmeli.

Seferoviçi eleştirenlere saygı duyuyorum gomize ağır diyoruz gol attığı için demiyorum ama o başlasın 11 de o zaman. Çok güçsüz görünüyor acilen golcü gelmeli.
seferin ayakları cok agır ya ins form durumundandır stoper gibi ayagı var

Sen önce okuduğunu anla ondan sonra konuş. Bilişsel yetilerin gelişmediyse 3-6 yaş arası için zeka geliştiren oyuncaklar önerebilirim istersen. Kerem'i çıkarsa da bir şey değişmeyecekti çünkü senin kanadın yok kanadın. Anlayabiliyor musun? Takmışsın Okan'a. Bu yüzden Okan'ı eleştirmen yersiz. Barış da vasat Emre Kılınç da. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsun sen.

Bu da yanlış bir düşünce alternatifi kötü diye keremin düpedüz maçı umursamaması kabul edilebilir birşey değil hoca hocalığını yapıp kenara almaliydi..Ben hoca olsam mertensi sola atıp hamzayi koyardım ama o keremi görüp de kilinci bile alsa laf etmezdim çünkü bir tepki koyulması lazim

Yazdigini okudum

Keremi cikarmaliydi yazmissin 😂

Edis belli ki ayni seviyenin insanlari degiliz bosver yorma beni

Valla keremin direkt yedeğe atılıp akıllanması şart. Geçen senede el mahkumdu o zamanlarda bile artistlik yapıyordu. Nefret ediyorum ben oldum havasına giren adamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt