- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.878
- 5.198
gorunen bı gercekYeminle daha iyi hoca olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gorunen bı gercekYeminle daha iyi hoca olur
arda turan takımın basına gecmelıdır
Ben anlıyorum o bazı insanları , tabiri caiz ise bok gibi hayatlar yaşadıkları için gelip burada herkese söverek ve negatif basarak tatmin ediyorlar kendilerini maalesef. Çocukken kahvehanede maç izlerdik bolca vardı oralarda , topu ayağına alan herkese küfrederlerdi. Ne yazık ki internet kullanmayı falan öğrendiler sanıyorum.Sergio'ya giydirip duranlar var. Bugunku macta orta saha ustunlugunu Torreira ile birlikte almamizda cok etkiliydi. Anlayamiyorum bazi insanlari. Asil sorun forvet ve kanatlarin uretken olamayislari ve etkisizlikleri.
yakısmadı
İmkansız diyemem Reisbu takıımı ft mı yonetıyor acaba
adama mal demıssın ustadMaçı izledim o kadar kötü değildi Oliveira. GSC yerme ekibi iş başında
Terimle 3 sezon kaybettik okanla niye 1 sezon lüksümüz yok. Bu sezonu da mı terim mahvetsin. Bence yeter, 3 ten fazlası bünyeye zararOkan'dan iyi anadolu takımı hocası olur her aldığı takımı ilk 5'e sokar başka da bişey olmaz. El altından hoca arayışlarına başlamak lazım bir seneyi daha kaybedecek lüksümüz yok
Yalan mı söylüyorlar ? Giriyoruz ve bitiriyoruz dememiş kimse zaten ?Takım gol atamıyor hala pozisyona çok girdik diyenler var.
Maçın adamı yauv otomatik klavye öyle çıkartmış ama anlaşılıyor gayetadama mal demıssın ustad