Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio'ya giydirip duranlar var. Bugunku macta orta saha ustunlugunu Torreira ile birlikte almamizda cok etkiliydi. Anlayamiyorum bazi insanlari. Asil sorun forvet ve kanatlarin uretken olamayislari ve etkisizlikleri.
Ben anlıyorum o bazı insanları , tabiri caiz ise bok gibi hayatlar yaşadıkları için gelip burada herkese söverek ve negatif basarak tatmin ediyorlar kendilerini maalesef. Çocukken kahvehanede maç izlerdik bolca vardı oralarda , topu ayağına alan herkese küfrederlerdi. Ne yazık ki internet kullanmayı falan öğrendiler sanıyorum.

Harit alın Harit mitcö iyileşince solda Harit ortada Mertens sağda yunus arkada da torreira ve mitçö olmalı. Takımdaki kanat oyuncuları kanat olduklarının farkında değil hep aynı hareketler içe çek şuursuzca şut atmaya çalışıyorlar

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan'dan iyi anadolu takımı hocası olur her aldığı takımı ilk 5'e sokar başka da bişey olmaz. El altından hoca arayışlarına başlamak lazım bir seneyi daha kaybedecek lüksümüz yok
Terimle 3 sezon kaybettik okanla niye 1 sezon lüksümüz yok. Bu sezonu da mı terim mahvetsin. Bence yeter, 3 ten fazlası bünyeye zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt