Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.439
- 8.778
- 1.588
Bu hafta Trabzonu yendik mi takim kendine gelir. Bilmiyorum ama ben çok rahat yenecegimizi düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kubidik boş yapma begenmedigin oyuncuyu gs kadrosunda olmayan oyuncuyla kıyaslayıp durduk yere itibarsızlaştırma ve negatif enerji vericek kadar toxic gs'lisin yani fb mayalısın.Bak bakalım katılış tarihime kim nerdeymiş nasılmış, incele bakalım mesajlarımı, keremi sevmek beğenmek zorundamıyım, iyi bellemişsiniz beğenmediğiniz bi örsaj görünce antu mantı demeyi. Saçma sapan yorum yapma abidik gubidik laf etme
Gecen sene bile ezdik resmen 2 maçta daBu hafta Trabzonu yendik mi takim kendine gelir. Bilmiyorum ama ben çok rahat yenecegimizi düşünüyorum
Tamam reis bunların zaten scouting için harcadığı paraları bizim yine en az 50 katımız vardır. Biz hala asgari ücret ile oyuncu buldurmaya çalışıyoruz insanlara böyle saçmalık mı olurOlimpiakos
Salzburg
Shaktar
Slavia
Frankfurt
Atalanta
Daha bir suru sayarim
Adami zaten kossun diye almadikmi?
Yorumlara bak hocam.yaYok kural olmasa bölgesel amatörde oynardı
doğru dedinBu foruma büyük bir temizlik sart
Yemezlerdoğru dedin
As reisSAkin olalım
Tamam reis bunların zaten scouting için harcadığı paraları bizim yine en az 50 katımız vardır. Biz hala asgari ücret ile oyuncu buldurmaya çalışıyoruz insanlara böyle saçmalık mı olur
Ben iyi veyahut kotu demiyorum.Futbolda yeni soluk
Kossun diye topcu almisiz
2 metreye duzgun pas atamayan adama sirf kosuyor diye 4 veriliyor![]()
febenin yalanma sebebi attığı goller değil o ali moçun kanallara verdiği reklamlar yani anlayacağın tamamen duygusaal.Hepsi satılmış13 gol attılar diye yalama şenlikleri başlamış
iğrenç medya
reis bütçe ayrı scouting işi ayrı.Biri elma biri armut. Tabi ki bizden az bütçeleri vardı doğru. Ama adamlar o az bütçelerini scouting departmanlarını geliştirmek için kullandı. Bizimkiler menajerlerin getirdikleri listelerden oyuncu seçiyorlardı. Şimdi de asgari ücretli adamların izledikleri oyunculara bel bağlıyorlar para kalmayınca. Fark buradaYa ne 50 kati
Frankfurt ve atalantanin hit olmadan once butceleri bizim yarimizdi
Digerlerini soylememe gerek yok
Bi shaktar bizden daha cok harcayabiliyordu
Gecen sezon önde en cok katki veren oyunculardan biriydi, belkide tek. Yoksa puan siralamasinda daha asagalarda olabilirdik.Barca defansini bile ipe dizdi ya siz ne anlatiyorsunuz?
O cok övdügünüz memiktasin icinden gecti
Fbyede sapladi
Balik hafizalimisiniz?