Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bakalım katılış tarihime kim nerdeymiş nasılmış, incele bakalım mesajlarımı, keremi sevmek beğenmek zorundamıyım, iyi bellemişsiniz beğenmediğiniz bi örsaj görünce antu mantı demeyi. Saçma sapan yorum yapma abidik gubidik laf etme
kubidik boş yapma begenmedigin oyuncuyu gs kadrosunda olmayan oyuncuyla kıyaslayıp durduk yere itibarsızlaştırma ve negatif enerji vericek kadar toxic gs'lisin yani fb mayalısın.

neden gitmek istiyorlar diye dusunmek lazım. taraftar baskısı sosyal medya linci her yerde var. olayın maddi boyutunu da unutmamak gerekiyor . kontrat imzalarken aldıkları paranının euro karsılıgında neredeyse yarısını belki daha azını alıyor topcular. bu yuzden de gitmek istiyor olabilirler

Tamam reis bunların zaten scouting için harcadığı paraları bizim yine en az 50 katımız vardır. Biz hala asgari ücret ile oyuncu buldurmaya çalışıyoruz insanlara böyle saçmalık mı olur

Ya ne 50 kati

Frankfurt ve atalantanin hit olmadan once butceleri bizim yarimizdi

Digerlerini soylememe gerek yok

Bi shaktar bizden daha cok harcayabiliyordu

Futbolda yeni soluk
Kossun diye topcu almisiz

2 metreye duzgun pas atamayan adama sirf kosuyor diye 4 veriliyor 😵
Ben iyi veyahut kotu demiyorum.

Takimda orta sahada bir 6 numara ve surekli basacak savasicak ihtiyaci vardi.

Berkan Alanyada bunu iyi yapiyordu.

Adami Alanyadan alip seviye atlatmakda teknik ekibin isidir.

kelime sessize alma özelliği buraya da gelirse çok faydalı olur. ben sürekli eleştirilen gazeteci vs kitlenin ne hikmetse ısrarla buraya taşınıp söyledikleri kulüp sözüymüş gibi davranılması ve olumsuz basılmasından bıktım. Keza başka takımda oynayan eski oyuncularımızın sürekli isminin anılmasından da.

Ya ne 50 kati

Frankfurt ve atalantanin hit olmadan once butceleri bizim yarimizdi

Digerlerini soylememe gerek yok

Bi shaktar bizden daha cok harcayabiliyordu
reis bütçe ayrı scouting işi ayrı.Biri elma biri armut. Tabi ki bizden az bütçeleri vardı doğru. Ama adamlar o az bütçelerini scouting departmanlarını geliştirmek için kullandı. Bizimkiler menajerlerin getirdikleri listelerden oyuncu seçiyorlardı. Şimdi de asgari ücretli adamların izledikleri oyunculara bel bağlıyorlar para kalmayınca. Fark burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt