- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.872
- 5.338
fb kupanın sapından tutmusyine ne anlatiyorsunuz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb kupanın sapından tutmusyine ne anlatiyorsunuz yaw
burda hickimse aynı yumurtadan çıkmıyor kardeşim herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, kimsede senin beğendiğin futbolcuyu beğenmek zorunda değil , eleştiriye okeyiz , ama yok balık hafızalı yok fenerli, yok efendim kes falan gibi hakareti kabul etmem , haddini bilKes zirvalamayi

fb kupanın sapından tutmus
Forum %90 ı keremin şu takımda işi yok demiyor mu, hatta bırak forumu tüm taraftarların % 90 ı. Onye bizim eski futbolcumuz değil mi alma şansımız yokmuydu, neyin negatifi neyin enerjisi, bidaha bana antu mantu deme arkadaş, fikrime katılma yanlışsın de başım gözüm üzerine, saygı duyarım. Ben saygı duyuyorum sen savunuyor ve beğeniyorsun.kubidik boş yapma begenmedigin oyuncuyu gs kadrosunda olmayan oyuncuyla kıyaslayıp durduk yere itibarsızlaştırma ve negatif enerji vericek kadar toxic gs'lisin yani fb mayalısın.
Ben iyi veyahut kotu demiyorum.
Takimda orta sahada bir 6 numara ve surekli basacak savasicak ihtiyaci vardi.
Berkan Alanyada bunu iyi yapiyordu.
Adami Alanyadan alip seviye atlatmakda teknik ekibin isidir.
sence sadece sorun bu mu üstat. kısa süreli bir formsuzluk yüzünden mi kerem beğenilmiyor/istenmiyorkeremi 2-3 maç kötü oynadı diye tek kalemde siliyorsunuz
iddialı oranlar kanıtlamanı isterimForum %90 ı keremin şu takımda işi yok demiyor mu, hatta bırak forumu tüm taraftarların % 90 ı. Onye bizim eski futbolcumuz değil mi alma şansımız yokmuydu, neyin negatifi neyin enerjisi, bidaha bana antu mantu deme arkadaş, fikrime katılma yanlışsın de başım gözüm üzerine, saygı duyarım. Ben saygı duyuyorum sen savunuyor ve beğeniyorsun.
Can'lar hakkında bir yorum gelir mi üstat?Forumda ki Alilerin ömrünü çok görmüyorum
kadroya derinlik, hocamıza hareket alanı katacak topçuların transfer edilmesi gerekiyor. transferde son virajı iyi atlatırız umarımbiraz planlama sıkıntısı ve alternatif sıkıntımız var
Tek canlılar da şuting olabilirCan'lar hakkında bir yorum gelir mi üstat?
sence sadece sorun bu mu üstat. kısa süreli bir formsuzluk yüzünden mi kerem beğenilmiyor/istenmiyor
ölü canlar diyelim o haldeTek canlılar da şuting olabilir
reis bütçe ayrı scouting işi ayrı.Biri elma biri armut. Tabi ki bizden az bütçeleri vardı doğru. Ama adamlar o az bütçelerini scouting departmanlarını geliştirmek için kullandı. Bizimkiler menajerlerin getirdikleri listelerden oyuncu seçiyorlardı. Şimdi de asgari ücretli adamların izledikleri oyunculara bel bağlıyorlar para kalmayınca. Fark burada
Ben de. Reaksiyon gösterecek oyuncular. Özellikle Kerem'den özel bir performans gelebilir.Bu hafta Trabzonu yendik mi takim kendine gelir. Bilmiyorum ama ben çok rahat yenecegimizi düşünüyorum
Başakşehir asıl tehlike bence. Fener'in bugünkü futboluna iyi oynadı diyen skor yorumculuğu yapıyor. Başak bu sezon iyi geliyor bence. Onlarında belki 1 stoper + orta sahada dinamik oyuncu eksiği var gibi.Önceliğin ne olduğu senin varsayımın.
Kanat ve forvet öncelik şu an, sol bek alınması için ya PvA gitmeli ya genç oyuncu alınmalı.
Biriniz sol bek diyorsunuz diğeriniz başka bir şey, hepiniz de kendinizce haklısınız ama bırskın hoca karar versin ne yapacağına.
Öyle ahlık vahlık bir durum da yok, rakipler ittirilmesin hiç birinden bir halt olmaz.